Simona Halep zâmbeşte iar. Sportiva şi-a revenit după coşmarul trăit la Toronto

Ultima actualizare:

    Fotografii: AFP/Twitter
Fotografii: AFP/Twitter

Simona Halep a ajuns de două zile la Cincinnati, acolo unde ar urma să joace direct în turul secund. Cap de serie 3, românca a fost în centrul atenţiei luni, la All Access Hour, întâlnirea tradiţională cu presa şi cu fanii de dinaintea unui turneu mare.

Spre deosebire de ziua de duminică, atunci când a trecut printr-un adevărat coşmar din cauza căldurii care a doborât-o în timpul finalei de la Toronto, de data aceasta, la doar 24 de ore distanţă, am descoperit o altă Simona. O persoană cu zâmbetul pe buze, care a glumit cu fanii şi a dat zeci de interviuri reprezentanţilor presei. Ea a semnat zeci de mingi de tenis pe care le-a aruncat spre admiratorii ei, dar le-a împărţit şi îngheţată şi, evident, s-a fotografiat cu ei. 

Apoi, când a trecut în faţa ziariştilor, le-a mărturisit că hard-ul, suprafaţa pe care se dispută turneele din SUA, este preferata ei, astfel că se aşteaptă la alte rezultate bune. „Mă simt mai bine pe hard. Pot fi mult mai agresivă. În mod normal, sunt rapidă pe teren şi hard-ul e o suprafaţă bună pentru a juca în acest stil. Sunt încrezătoare că pot juca mult mai bine pe această suprafaţă. E mai bine decât pe zgură sau pe iarbă”, a declarat Simona Halep. Românca, favorită 3 a turneului de la Cincinnati, ar urma să intre în concurs azi, la o oră ce a fost anunţată după miezul nopţii.

Tot după închiderea ediţiei urma să se stabilească şi adversara din turul secund. Aceasta urma să fie învingătoarea meciului dintre Mladenovic şi Hantuchova. Cel mai probabil în această dimineaţă Simona va anunţa dacă va putea juca sau nu, având în vedere că doar ea ştie dacă s-a refăcut după căderea avută din cauza căldurii la Toronto. În cazul în care nu va participa la turneul american, ea va lua startul, săptămâna viitoare, la New Haven, unde a mai câştigat în urmă cu doi ani.

Irina Begu e în turul doi

Irina Begu e pe locul 28 în lume
Irina Begu e pe locul 28 în lume

Irina Begu s-a calificat în turul secund de la Cincinnati. Ea a învins-o în prima manşă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe franţuzoaica Alize Cornet şi şi-a asigurat un cec de 14.160 de dolari. Următoarea adversară a Irinei va fi învingătoarea partidei dintre favorita 13, poloneza Agnieszka Radwanska, şi slovaca Anna Karolina Schmiedlova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net