Simonei Halep i s-au terminat banii?

Ultima actualizare:

    Beijing, 29 septembrie foto: Guliver / Getty images
Beijing, 29 septembrie foto: Guliver / Getty images

Invitată la petrecerile jucătoarelor desfăşurate în decurs de o săptămână la Wuhan şi Beijing, Simona Halep n-a schimbat decât rochia, restul ţinutei fiind identic.

Puţin obişnuită cu evenimentele mondene, Simona Halep a comis o gafă vestimentară de proporţii, inexplicabilă la acest nivel. Probabil că orice domnişoară obişnuită ştie că nu e indicat să porţi aceleaşi accesorii de două ori la rând.

Concentrată mai mult pe tenis şi pe evoluţia sa din teren, Simona s-a prezentat la party-ul jucătoarelor de la Beijing într-o elegantă rochie neagră, asortată cu pantofi şi plic de culoare galbenă. Toate bune şi frumoase, doar că în urmă cu câteva zile Halep a îmbrăcat la Wuhan, tot în China, aceiaşi pantofi galbeni şi a purtat aceeaşi geantă plic.

Wuhan, 22 septembrie
Wuhan, 22 septembrie

Să i se fi terminat banii Simonei, care numai în 2014 a câştigat peste trei milioane de dolari din tenis, iar în carieră şi-a trecut în conturi aproape şase milioane? Greu de crezut. Greşeala nu poate fi justificată nici de lipsa de timp pentru shopping, în condiţiile în care jucătoarele de top, aşa cum este şi Simona Halep, îşi cunosc cu multe săptămâni înainte programul evenimentelor extra-sportive la care trebuie să participe.

Următoarea competiţie la care Simona va avea nevoie să-şi pregătească o ţinută specială va fi Turneul Campioanelor, competiţie care se va desfăşura la Singapore, în perioada 20-26 octombrie. Acolo, întrecerea e precedată de un dineu de gală, la care cele 8 participante sunt prezentate, îmbrăcate în rochii de seară, pe o scenă.

Victorie într-un picior

Halep a avut un meci mai greu decât se aştepta în turul doi de la Beijing împotriva unei chinezoaice, Lin Zhu, clasată pe locul 167 WTA. A doua jucătoare a lumii s-a impus cu 7-5, 6-4, însă a trecut prin mari emoţii, în condiţiile unei accidentări la coapsa piciorului stâng care a chinuit-o încă din primul set. Dacă se va recupera la timp, Simona Halep va juca în optimi cu nemţoaica Andrea Petkovic (locul 17 WTA).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net