Sorana: «Nu merg pe tocuri, să nu mă accidentez»

Ultima actualizare:

Citeşte şi

Sorana  s-a tatuat!

Sorana s-a distrat la New York!

Când spui Acapulco, primele lucruri care îţi vin în minte sunt soare, vacanţă, ocean şi o atmosferă cântată de artişti celebri precum Neil Diamond sau Elvis Presley.

Şi multe fete frumoase, de care te poţi îndrăgosti la prima vedere. Pentru o săptămână, Sorana Cîrstea a frânt probabil multe inimi în tribunele turneului de tenis găzduit de oraşul mexican, iar organizatorii nu au ratat şansa de sta de vorbă şi de a realiza un pictorial cu una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul feminin.

Sorana şi-a dezvăluit câteva dintre pasiunile extrasportive. Una dintre cele mai mari o reprezintă cumpărăturile.

"Când sunt supărată, merg la mall, închid ochii, şi cumpăr, cumpăr, nici nu vreau să văd ce cumpăr. Îmi plac genţile şi hainele, dar şi pantofii, însă am mulţi pe care nu-i pot folosi deoarece au tocuri înalte şi trebuie să am grijă să nu mă accidentez", a declarat Sorana Cârstea pentru abiertomextenis.com.mx, site-ul oficial al turneului de la Acapulco.

Românca este considerată de către mexicani "o fată încântătoare, optimistă, veselă şi care se bucură de toate lucrurile frumoase ale vieţii".

Îngheţata este a doua mare pasiune a Soranei, după shopping. "Nu contează de ce fel este", spune jucătoarea, care nu se declară mofturoasă nici la mâncare.

Consideră Las Vegasul a doua sa casă, iar programul unei zile obişnuite include trei ore de antrenament, recuperare, iar seara fie o cină cu familia sau cu prietenii, fie un spectacol.

A pierdut în turul al doilea

La Acapulco, românca a pierdut în turul al doilea, scor 6-1, 6-2, cu Laura Pous-Tio din Spania, învinsa Irinei Begu din finala challenger-ului de 100.000 de dolari de la Cali, din urmă cu două săptămâni.

“Nu am jucat bine şi sunt puţin dezamăgită pentru că mă aşteptam să trec în turul următor. Am făcut greşeli care nu ar fi trebuit făcute, ar fi trebuit să fiu mai agresivă”, a declarat Cîrstea despre meci. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net