Sportivii cu cele mai tari maşini!

Ultima actualizare:

    Mayweather e în topul sportivilor cu cele mai scumpe maşini
Mayweather e în topul sportivilor cu cele mai scumpe maşini

Click! a realizat un top cinci al atleţilor cu cele mai scumpe şi extravagante automomobile din lume.

Reggie Jackson, unul dintre cei mai mari jucători de baseball din istorie, e numărul unu în clasament, având o colecţie de o sută de “bijuterii” pe patru roţi, valoarea totală a lor fiind de peste 50 de milioane de euro.

Au bani, faimă şi pot să-şi îndeplinească orice dorinţă. Mulţi dintre atleţi preferă să cheltuiască sume considerabile pentru diferite obiecte de lux, dar unii au dus pasiunea la extrem. Iată un clasament al atleţilor “obsedaţi” de maşini.

  • Locul cinci - John Cena: campion în lumea wrestling-ului, dar şi actor sau cântăreţ. Starul luptelor din ring are 25 de maşini americane clasice, printre ele fiind şi un model din1966, Dodge Hemi Charger, de 45.000 de euro, sau unul din1970, un Plymouth Superbird, ce costă aproape 160.000 de euro. Piesa de rezistenţă e un Ford Mustang pe care l-a tunat şi l-a transformat în “InCENArator”, maşina sa personalizată costând 120.000 de euro. Valoarea “garajului” său depăşeşte cinci milioane de euro.


    Maşina lui Cena, InCENArator
Maşina lui Cena, InCENArator
  • Locul patru - Samuel Eto. Fotbalistul a fost în trecut cel mai bine plătit din lume, doar salariul la ruşii de la Anji fiind de 19 milioane de euro pe sezon. Şi-a luat multe maşini, cea mai scumpă fiind un Bugatti Veyron (1.8 milioane), dar mai are un Aston Martin One-77, un model rar de Porsche, Gambella Mirage,plus Maybach Xenatec, Aston Martin V12, Zagato, Hummer H2 sau Ferrari 599 Fiorano. Colecţia sa e estimată la 5.7 milioane de euro.


    Samuel Eto
Samuel Eto
  • Locul trei - Jenson Button, fost star de Formula 1. Are un McLaren P1, de peste un milion de euro, dar şi mai multe modele de Ferrari. Se adaugă o Honda S600, un model din 1964, Ford Anglia şi unul din 1956 al unui VW Campervan. A avut un Bugatti Veyron pe care l-a vândut pentru a-şi cumpăra alte maşini. Colecţia sa e de peste şase milioane de euro.


    Aşa arată McLaren P1, maşina lui Jenson Button
Aşa arată McLaren P1, maşina lui Jenson Button
  • Locul doi – Floyd Mayweather, omul neînvins în box şi recunoscut pentru numeroasele sale maşini sau avioane. A avut un Koenigsegg Trevita, un model extrem de rar, cumpărat cu trei milioane, dar vândut apoi cu mult mai puţin, însă deţine încă mai multe Rolls-Royce, Ferarri şi Bugatti. Valoarea maşinilor e în jur de zece milioane de euro.


    Mayweather a avut o maşină de milioane
Mayweather a avut o maşină de milioane
  • Fruntaş e Reggie Jackson. Fosta vedetă a baseball-ului are o sută de automobile, numărul scâzând dramatic după ce un incendiu din 2013 i-a distrus 35 dintre ele, în valoare de două milioane de euro. Şi-a refăcut însă garajele, şi doar modelele Chevrolet sunt în jur de 50, 25 fiind pe un domeniu din California, şase la el acasă, în Carmel, şi restul într-un hagar al unui aeroport. Are un Ferrari 275 GTB/4 despre care se spune că ar fi peste 20 de milioane de euro. Colecţia sa costă peste 50 de milioane de euro.


    Reggie Jackson şi un model rar de Porsche
Reggie Jackson şi un model rar de Porsche
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net