Sporturi cu şanse la AUR!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nimic nu se schimbă în tradiţia olimpică a României. Sporturile în care ţara noastră contează la Jocurile Olimpice au devenit deja tradiţionale: gimnastică, scrimă, canotaj şi kaiac-canoe. Iar actuala ediţie a Olimpiadei, care va debuta peste o săptămână, nu face excepţie.

Gimnastica a fost una dintre disciplinele în care româncele strălucesc de 36 de ani, de când Nadia a scris istorie la Montreal. Dacă pînă acum un aur pe echipe părea mai firesc ca oricând, de data aceasta lucrurile nu mai stau chiar aşa de bine pentru fetele noastre.

Conform calculelor specialiştilor, „tricolorele" pornesc cu şansa a treia în finala pe echipe dar, aşa cum aprecia şi Nadia Comăneci, „pot ciupi" un aur şi câteva medalii în competiţiile pe aparate, în special prin Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa şi Larisa Iordache.

Canotaj- Proba 8+1

simeon stalpnicul png

Scrima este sportul care ar putea străluci cu adevărat la Londra. Ana Maria Brânză şi coechiperele ei sunt favorite la aur atât în proba individuală cât şi în cea pe echipe la spadă. De asemenea, medalii ar putea veni din partea băieţilor.

Scrimă- Spadă feminin

simeon stalpnicul png

Canotoarele, ca în fiecare an, ar putea vâsli spre aur în cursele de 2 rame şi de 8+1. În acest moment, calculele le poziţionează pe fetele noastre în top 3 mondial, deci şansele de aur sunt reale, totul depinzând şi de forma de moment a sportivelor.

Kaiac-canoe- Canoe 1.000 m

simeon stalpnicul png

Ultimul sport la care avem şanse reale de aur este kaiac-canoe. Victor Mihalachi şi Alexandru Dumitrescu domină proba de canoe 2 de ani buni şi doar un accident ar putea face ca cei doi să piardă medalia de aur.

Cum se pregătesc hoţii români de Olimpiadă

Scotland Yard se află în alertă după ce a primit informaţii că grupări din America de Sud şi Europa de Est, inclusiv din România, plănuiesc să jefuiască turiştii în perioada Jocurilor Olimpice, relatează BBC News Online, într-un reportaj în care o bandă de hoţi de buzunare explică cum acţionează.

Reporterul BBC a reuşit să convingă o bandă de hoţi de buzunare să îi explice cum acţionează. Johnny, Mario şi Danny fac parte dintr-o reţea de 50 de români care acţionează în Barcelona, iar acum vizează „aurul" la Londra.

Cei trei hoţi aşteaptă turiştii pentru a face rost de bani

simeon stalpnicul png

Ei se documentează pe internet, analizând imagini din marile centre comerciale aflate în apropierea Satului Olimpic, autobuzele supraaglomerate şi metrou, planificându-şi ieşirea pe baza imaginilor din satelit cu străzile Londrei.

„Este în sângele meu, asta e tot ce ştiu să fac. Noi asta facem şi o facem bine", declară Danny, care este hoţ de buzunare de la vârsta şapte ani, înapoindu-i reporterului portofelul, care credea că se află în continuare în singuranţă într-un buzunar de la spate.

Problemele englezilor cu nomazii români sunt vechi

simeon stalpnicul png

„Uite, fac tot felul de trucuri pentru a le distrage atenţia turiştilor, iar portofelul sau telefonul a şi dispărut! Durează numai o secundă, iar vacanţa lor e distrusă", explică Johnny, care ia un pachet de cărţi şi îl face să dispară sub braţ.

Hoţii par să fie foarte mândri de talentele lor şi susţin că au reguli stricte pentru ca să nu fie observaţi, şi anume nu consumă alcool, pentru a rămâne concentaţi, şi nu recurg la forţă, pentru a evita „scenele".

„Unii hoţi de buzunare sunt dependenţi de droguri, îşi cheltuie toţi banii la cazinouri şi devin disperaţi, sunt violenţi. Noi nu suntem aşa", adaugă el.

„Aparatele foto, laptopurile şi telefoanele sunt trimise în România pentru ca să fie vândute pe piaţa neagră şi putem să facem cam 5.000 de euro într-o săptămână, dacă turiştii îşi lasă bagajele numai o secundă, doar o secundă!", continuă el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net