A spus "da" cu medalia la gât

Ultima actualizare:

    Emoţionată,  He Zi a acceptat  cererea în căsătorie
Emoţionată, He Zi a acceptat cererea în căsătorie

Proba feminină de sărituri în apă de la trambulina de 3 metri s-a încheiat cu o dublă a sportivelor din China, care s-au clasat pe primele două poziţii. He Zi, cea care s-a mulţumit cu argintul, a fost însă în centrul atenţiei.

Imediat după ce a primit medalia, He Zi a avut parte de o surpriză uriaşă. În faţa podiumului de premiere a apărut iubitul ei, Qin Kai (medaliat şi el la Rio, tot la sărituri în apă), care a îngenuncheat cu o cutiuţă roşie în mână, alături de un trandafir de aceeaşi culoare. Bineînţeles, a fost vorba de o cerere în căsătorie inedită a sportivului chinez de 25 de ani. Emoţionată şi cu lacrimi în ochi, He Zi (30 de ani) a acceptat propunerea cu o îmbrăţişare îndelungă.

Iubitul i-a pus  pe deget inelul  de logodnă
Iubitul i-a pus pe deget inelul de logodnă

 „Nu ştiam nimic şi nici nu mă aşteptam să mă mărit atât de repede. L-am văzut după-amiaza repetând ceva cu voce tare, l-am întrebat ce face şi mi-a răspuns că fredonează o melodie”, a mărturisit apoi fericita chinezoaică. „Nu mai ştiu exact care au fost cuvintele lui. Cel mai mult m-a atins spunând că vrea să fie terorizat de mine toată viaţa”, a completat He Zi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net