Sub ochii lui Daniel Negreanu, un român a câștigat 405.000 de dolari la poker

Ultima actualizare:

    Daniel Negreanu este cel mai cunoscut jucator de poker de origine română
Daniel Negreanu este cel mai cunoscut jucator de poker de origine română

Desfășurat în Bahamas, turneul de poker cu cele mai mari câștiguri din istorie – peste 26 de milioane de dolari – a avut și un român printre câștigători.

PokerStars Players No Limit Hold’em Championship (PSPC), a avut 1.039 de jucători înscriși și astfel a adunat cel mai mare fond de premii pentru un turneu de poker cu un buy-in în valoare de 25.000 de dolari. PSPC acprdă astfel peste 26 de milioane de dolari unui număr de 181 de jucători, iar la finalul turneului, marelui câştigător i-a revenit premiul cel mare, în valoare de 5,1 milioane de dolari.

De la masa finală s-au ridicat, în total, şase milionari în dolari, ceea ce este o premieră. Spaniolul Ramon Collilas, jucător profesionist de poker, şi-a adjudecat premiul cel mare, în valoare de 5,1 milioane de dolari. Între primii zece jucatători finalişti s-a clasat şi jucătorul român Florian Duţă, cu un câştig în valoare de 405.000 de dolari.

In Bahamas a avut loc cel mai mare turneu de poker din toate timpurile
In Bahamas a avut loc cel mai mare turneu de poker din toate timpurile

Succesul lui a fost urmărit de cel mai cunoscut jucător de poker de origine română, Daniel Negreanu. „Pregătirile pentru acest turneu au durat mai bine de un an şi este extrem de interesant să urmăreşti parcursul câştigătorilor Cardurilor Platinum. Am avut ocazia să îi cunosc pe mulţi dintre ei şi entuziasmul lor faţă de acest eveniment exprimă cu adevărat esenţa jocului de poker. Prezenţa a fost pur şi simplu incredibilă! Peste 1.000 de jucători la un buy-in de 25.000 de dolari. PokerStars s-a descurcat de minune în organizarea acestui de eveniment şi jucătorii au avut un cuvânt greu de spus în tot acest proces, de la structurile de blind la plăţi. Este fără îndoială cel mai tare eveniment No-Limit Holdem Players Championship,” a declarat Daniel Negreanu, Ambasador PokerStars.

PSPC a adus laolaltă jucători pe care în mod normal nu i-am vedea la aceeaşi masă la un eveniment cu un buy-in de acest nivel. Jucători foarte apreciaţi din comunităţile de poker on-line şi live din întreaga lume şi-au ocupat locurile alături de unele dintre cele mai experimentate şi cunoscute vedete ale jocului, cum ar fi Patrick Antonius, Phil Hellmuth şi Erik Seidel, dar şi de ambasadorii PokerStars Chris Moneymaker, Daniel Negreanu, Jason Somerville, Randy Lew, Jennifer Shahade şi Lex Veldhuis, precum şi streameri Twitch, vloggeri de poker şi o mulţime  de jucători amatori şi chiar începători.

Bruce Buffer a fost prezentatorul PSPC
Bruce Buffer a fost prezentatorul PSPC

Pentru un plus de strălucire, primul eveniment de acest gen s-a bucurat deprezenţa unor feţe şi voci bine-cunoscute dincolo de mesele de poker, cum ar fi vocea lui Bruce Buffer de la UFC Octagon, care a dat startul turneului cu anunţul ‘Amestecaţi şi împărţiţi cărţile’, fosta vedetă NBA şi analist ESPN Paul Pierce, skateboarder-ul profesionist Tony Hawk, precum şi comedianul, actorul şi scriitorul Norm Macdonald. Sergio Garcia, jucător profesionist de golf, s-a alături şi el evenimentului, chiar daca s-a numărat printre „victimele” înregistrate în ziua 1 de joc.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net