Super Bowl în super-frig

Ultima actualizare:

    A 48-a ediţie a finalei NFL (Foto: Reuters)
A 48-a ediţie a finalei NFL (Foto: Reuters)

Oficialii ligii de fotbal american (NFL) au luat o decizie fără precedent, punând în pericol spectacolul oferit în noaptea de duminică spre luni (ora 01.00, în direct pe Sport 1) de Super Bowl (Seattle Seahawks – Denver Broncos).

Ca în fiecare an, finala campionatului de fotbal american de peste Ocean are parte de amănunte inedite. De această dată, nota de imprevizibil nu e adusă de vreuna din cele două combatante, ci de prognoza meteo.

Aceasta pentru că, începând de la prima ediţie (din 1967), niciodată nu s-a întâmplat ca Super Bowl-ul să se dispute pe un stadion descoperit, fără acoperiş rabatabil care să poată fi tras în caz de nevoie. Astfel, în 2014 finala se va juca pe stadionul MetLife din New Jersey (82.500 de locuri), într-un oraş din nordul ţării care îngheaţă în aceste zile la temperaturi negative. Mai mult, la ora marelui meci nu sunt excluse precipitaţiile, organizatorii temându-se de ploi sau chiar de ninsori.

simeon stalpnicul png

Finala NFL are şi o miză cu totul specială. Porno-starleta Savanna Samson, care a cucerit în 2005 premiul AVN pentru „Best Gang Bang", a promis că va acorda un premiu special campionilor: o partidă de sex în grup. Cum să nu lupţi pentru victorie cu aşa muză?

Ultimele estimări arată faptul că, în acest an, Super Bowl va aduce statelor New York şi New Jersey venituri-record de aproximativ 600 de milioane de dolari, bani generaţi în mare parte de cei 200.000 de turişti aşteptaţi în metropola americană. Profitul organizatorilor va fi asigurat şi din vânzarea biletelor, preţul mediu al unui tichet de intrare la meci fiind de aproximativ 3.500 de dolari.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net