Tiger Woods a avut 5 amante!

Ultima actualizare:

Tabloidul britanic "News of the World" a publicat un interviu cu patroana unui restaurant care afirmă că a avut o legătură cu liderul mondial de golf.

Săptămânalul susţine că Mindy Lawton (33 de ani) e prima amantă cunoscută a lui Woods, însă precizează că cei doi s-au despărţit la începutul lui 2007, când el a început să se întâlnească cu o chelneriţă din Los Angeles de 24 de ani, Jamie Grubbs.

Ziarul britanic Sunday Mirror a afirmat, de asemenea, că el a avut o aventură cu un manechin de 26 de ani, Jamie Jungers, într-un hotel din Las Vegas.

Tabloidul american The New York Daily News a evocat la rândul său o aventură a lui Tiger cu o anume Cori Rist, în timp ce site-ul TMZ.com, specializat în viaţa celebrităţilor, a asigurat că Woods avea o relaţie extraconjugală cu o chelneriţă new-yorkeză, Rachel Uchitel.

Zvonurile privind aventurile sportivului în vârstă de 35 de ani au luat amploare după ce acesta a suferit un straniu accident rutier vinerea trecută la ieşirea de pe luxoasa sa proprietatea din Orlando.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net