„Tigroaicele” s-au jucat cu focul! Calificare cu emoţii în Final Four

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu şi-a salvat echipa de la un dezastru
Cristina Neagu şi-a salvat echipa de la un dezastru

CSM Bucureşti a fost spulberată (20-27) în manşa retur cu Metz, însă va juca în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Beneficiind de victoria la 13 goluri din tur (34-21), „tigroaicele” şi-au menajat forţele în partida de astăzi din Franţa. Pentru al treilea an la rând, CSM Bucureşti e în careul de aşi al Ligii Campionilor.

Strălucirea a lipsit cu desăvârşire din jocul CSM-ului în confruntarea decisivă pentru accesul în Final Four-ul de la Budapesta. Cristina Neagu şi colegele sale n-au forţat deloc la Metz, sub adăpostul succesului categoric din prima manşă a sferturilor de finală.

Evoluţia palidă a fetelor antrenate de Per Johansson a fost speculată la maxim de franţuzoaice, care au avut la un moment dat un avantaj de nouă goluri. Astfel, la mijlocul reprizei secunde, handbalistele de la Metz conduceau cu 20-11 şi aveau motive întemeiate să spere la o calificare miraculoasă în Final Four.

Cristina Neagu s-a trezit însă la timp, salvându-şi echipa de la un dezastru cu câteva aruncări inspirate. Metz s-a impus la final cu 27-20, dar la Budapesta va merge peste o lună campioana României.

În Final Four-ul programat la 12 şi 13 mai s-au mai calificat Györ (Ungaria), Rostov (Rusia) şi Vardar Skopje (Macedonia), meciurile din semifinale urmând să fie stabilite prin tragere la sorţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net