TOP-ul celor mai căutate case de pariuri în anul 2018 și secretele succesului acestora

Ultima actualizare:

Ești parior cu experiență, ori la început de drum în această frumoasă și palpitantă activitate socială? Îți doresti să descoperi care sunt secretele câștigului, începând treptat să îți valorifici cunoștintele pe care le ai în domeniul sportului? Această nișă a Jocurilor de Noroc a devenit din ce în ce mai populară odată cu transferul desfășurării activității în mediul online, în mod special datorită confidențialității și a accesului nelimitat, disponibil de oriunde, oricând.

Casele de pariuri au datoria de a-ți asigura un mediu sigur în care să îți desfășori activitatea, asa că înainte sa îți creezi un cont de membru, asigură-te că agenția este licențiată și îți oferă posibilitatea de a te bucura de o experiență completă, asemenea celor aflate în topul celor mai populare din anul 2018:

Secretele jucătorilor câștigători

Ca player, pe lângă aptitudinile pe care ești nevoit să ți le dezvolți TU însuți, depinzi mult de casa de pariuri la care îți creezi un cont de membru, aceasta trebuind nu doar să fie legală, acreditata, ci și:

  • Să îți ofere platforme stabile, care să aibă asigurată protecția datelor și a transferurilor bancare.
  • Să îti ofere posibilitatea de a paria pronosticurile și ponturile oferite de cei mai buni specialisti în pariuri, precum un site cu pariuri, pronosticuri si predictii ca Pontul-Zilei.
  • Să te întâmpine cu un Pachet de Bun Venit, iar periodic să îți dea șansa să participi la diverse promoții și oferte speciale.
  • Să îți ofere posibilitatea de a urmari în direct meciurile favorite din cele mai mari campionate precum Uefa Champions League sau din cele pentru amatori, dându-ți oportunitatea de a și paria live pe platformele pentru PC / laptop sau dispozitive mobile.
  • Să îti pună la dispozitie o gamă cât mai diversificată de categorii sportive, tipuri de bilete și de pariuri:

Bilete single / multiple / în sistem / cu baze / etc.;

Categorii sportive speciale:

  • Handicapuri (asiatice / europene);
  • eSports;
  • Evenimente sociale / politice.

Pariuri pe:

  • Scorul final;
  • Numărul total de faulturi;
  • Prima / Ultima schimbare;
  • Totalul schimbărilor facute pe parcursul unui meci;
  • Scor total pe reprize;
  • Numărul de cartonașe / cornere / jucători schimbați / etc..

Transferul activității de gambling și betting din offline în online a crescut competiția dintre casele de pariuri, acestea prezentând din ce în ce mai multe beneficii de care se pot bucura membrii lor, fie că sunt încă la primele pariuri, fie că au dobândit deja o experiență vastă. Profită și tu de aceste oportunități, fară a uita însă cât de important este să îți bazezi deciziile pe informații corecte și complete, facând orice depunere după consultarea unui plan financiar personal.

Dacă dorești ca această activitate să îți aducă periodic un venit suplimentar, dacă ești dispus să investesti pentru a-ti maximiza sansele de câștig, este esențial să consulți surse sigure de informare.

Chiar dacă pariurile sportive nu se mai bazează doar pe noroc, ci și pe stilul de joc al player-ului, pe informarea și personalitatea sa, hazardul poate schimba rezultatele unui eveniment sportiv chiar și în ultimul moment. Cu toate acestea, un astfel de incident nu mai reprezintă o pierdere totală a investiției, atâta timp cât pariorul știe cum să își amortizeze posibilele rezultate nedorite.  Folosește-te de o serie de sisteme și strategii de joc, fii cumpătat în alegeri, bazându-te pe decizii raționale și evită să fii subiectiv cu investițiile pe care le faci.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net