Totul sau nimic în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    Melinda Geiger este una dintre cele mai importante jucătoare de la HCM Baia-Mare
Melinda Geiger este una dintre cele mai importante jucătoare de la HCM Baia-Mare

Băimărencele au nevoie de cel puţin un punct în meciul cu Fleury Loiret din Franţa pentru a nu-şi diminua drastic şansele de calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Vicecampioana României la handbal feminin a avut un început de an fantastic, cu trei victorii din tot atâtea meciuri în Grupa Principală 1 a Ligii. Efortul băimărencelor de a recupera punctele pierdute în prima fază a grupelor poate fi însă în zadar în cazul unui eşec astăzi în partida cu campioana Franţei, Fleury Loiret. Deşi se află acum pe poziţia a treia, HCM poate pica până pe locul cinci, adică în afara sferturilor de finală, cu două etape rămase de disputat. 

Astfel, în varianta pesimistă a unei înfrângeri diseară cu Fleury, echipa din Baia Mare va sta la mâna celorlalte rezultate, chiar dacă îşi va câştiga ultimele meciuri (cu Thüringer acasă şi cu Ferencvaros în deplasare).Aşadar, portăriţa Paula Ungureanu şi colegele sale au două variante din trei (egal sau victorie) contra franţuzoiacelor pe care le-au învins la Baia-Mare cu 31-28. Alături de HCM şi Fleury, în calculele calificării intră şi norvegiencele de la Larvik. Aflate în prezent la egalitate de puncte, cele trei formaţii se luptă pentru două locuri în faza sferturilor de finală.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net