Tragediile se țin lanț pentru Floyd Mayweather. I-au murit două persoane dragi în 5 zile

Ultima actualizare:

    Floyd Mayweather s-a antrenat cu unchiul său, Roger, până în 2014Foto: Guliver/ GettyImages
Floyd Mayweather s-a antrenat cu unchiul său, Roger, până în 2014Foto: Guliver/ GettyImages

Pugilistul american Floyd Mayweather are un început de primăvară de coșmar. I-au murit două persoane dragi în mai puțin de o săptămână.

În vârstă de 43 de ani, pugilistul american care și-a încheiat cariera neînvins și cu zeci de centuri mondiale cucerite de-a lungul timpului, este într-un doliu continuu în această perioadă. Cea mai recentă tragedie a venit marți, când unchiul său, Roger Mayweather, a fost găsit mort în casă la doar 58 de ani. Între Floyd și Roger era o legătură foarte strânsă. De fapt, unchiul său a fost primul campion mondial al familiei, el cucerind mai multe centuri cu diamante în anii ’80 și în prima jumătate a anilor ‘90. Apoi, l-a inițiat pe nepotul său în tainele boxului profesionist, fiindu-i antrenor timp de 14 ani, între 2000 și 2014, adică în perioada în care s-a făurit aura de erou a americanului campion mondial la cinci categorii de greutate.

Vestea decesului a venit la doar 5 zile după ce, la 12 martie, Floyd a aflat că Josie Harris (40 de ani), mama celor trei copii ai lui, a fost găsită moartă în casă din cauze necunoscute. Chiar dacă cei doi erau despărțiți, relațiile dintre ei nefiind dintre cele mai cordiale în ultima perioadă, pugilistul a fost puternic marcat de acest deces.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net