Un atlet britanic s-a scos la licitaţie pentru a pregăti JO

Ultima actualizare:

Atletul britanic a participat la Campionatele Mondiale de atletism, în proba de 200 de metri şi a apelat la această soluţie pentru a trece la următorul nivel. El susţine că a trimis cereri de sponsorizare la mii de firme, însă nu a primit niciun răspuns favorabil. James Ellington şi-a pierdut toţi sponsorii după ce s-a confruntat cu probleme medicale timp de patru ani.

Ellington a cerut minimum 30.000 de lire sterline, iar în schimbul acestei sume va purta un echipament branduit cu numele sponsorului la antrenamente, dar şi la evenimentele media. Sprinterul a afirmat că are nevoie de 15.000 de lire sterline pentru a se întreţine şi de încă 15.0000 de lire pentru a-şi acoperi costurile legate de transport, cazare, echipament şi nutriţie. Acesta primeşte bani pentru că face parte din ştafeta Marii Britanii, dar pentru a-şi asigura traiul mai lucrează cu program redus ca antrenor.

Atletul a precizat că are nevoie să se antreneze tot timpul şi să concureze la competiţiile premergătoare Jocurilor Olimpice pentru a avea vreo şansă să se apropie de podiumul individual în probele de 100 şi 200 de metri. "Nimeni nu a mai făcut aşa ceva şi m-am gândit că este un mod de atragere a unui sponsor. Să am un sponsor ar însemna foarte mult pentru mine şi mi-ar permite să concurez la acelaşi nivel cu ceilalţi adversari. Sunt destul de încrezător, pentru că am reuşit singur să ajung la Campionatele Mondiale. Visul meu este o medalie olimpică", a declarat Ellington.

James Ellington a reuşit cel mai bun rezultat din acest an al unui atlet britanic în proba de 200 de metri, parcurgând distanţa în 20 de secunde şi 52 de zecimi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net