UPDATE Larisa Iordache a cucerit trei medalii la Europenele de gimnastică

Ultima actualizare:

    Larisa Iordache
Larisa Iordache

Gimnasta Larisa Iordache a câştigat medalia de bronz în finala de la sărituri, la bârnă a reuşit să obţină argintul, iar la proba de sol a luat medalia de aur.

UPDATE Larisa Iordache a cîştigat medalia de aur la sol, în timp ce Diana Bulimar a încheiat pe locul 4 la sol. Iordache a împărţit prima poziţie cu italianca Vanessa Ferrari, cele două obţinând aceeaşi notă, 14.800.

UPDATE Larisa Iordache a fost notată cu 14.800, cu care a câştigat medalia de argint a finalei la bârnă. Pe podium au mai urcat Maria Harenkova (Rusia, 14.933, aur) şi Alia Mustafina (Rusia, 14.733, bronz).

Iordache a fost notată cu 14.866 la prima săritură şi cu 14.200 la cea de-a doua, iar cu o medie de 14.533 a obţinut medalia de bronz.

Medalia de aur a fost câştigată de Giulia Steingruber (Elveţia, 14.666), iar argintul a revenit Annei Pavlova (Azerbaidjan, 14.583).

În finala de la paralele, Larisa Iordache a ocupat doar locul 6, cu nota 14.533. Medalia de aur i-a revenit britanicei Rebecca Downey (15.500), iar podiumul a fost completat de două rusoaice Alia Mustafina (15.266) şi Daria Spiridonova (14.966).

Larisa Iordache va mai lua startul în celelalte două finale, la sol şi bârnă. În finala de la sol mai avem o reprezentantă, pe Diana Bulimar.

România a mai câştigat medalia de aur pe echipe. La concursul de junioare, România şi-a trecut în palmares la acest Campionat European cinci medalii: un bronz, pe echipe şi patru medalii de argint, prin Laura Jurcă (individual-compus şi sărituri) şi Andreea Iridon (bârnă şi sol).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net