Văduva lui Kobe Bryant l-a dat în judecată pe șerif

Ultima actualizare:

    Vanessa și Kobe Bryant au fost căsătoriți 19 aniFoto: Guliver/ GettyImages
Vanessa și Kobe Bryant au fost căsătoriți 19 aniFoto: Guliver/ GettyImages

Vanessa Bryant a decis să dea în judecată biroul şerifului din Los Angeles pentru difuzarea unor fotografii de la locul accidentului în care au murit soţul său, Kobe, şi fiica lor, Gianna.

Văduva starului din NBA a depus plângere vineri, considerând biroul şerifului responsabil de difuzarea fotografiilor neautorizate de la locul accidentului. Potrivit people.com, Vanessa Bryant cere daune morale după apariţia informaţiilor că opt angajaţi ai biroului şerifului din Los Angeles au fotografiat victimele şi au distribuit fotografiile unor persoane neautorizate. Acest lucru s-a întâmplat deşi Vanessa Bryant a discutat cu şeriful Alex Villanueva în dimineaţa accidentului şi i-a cerut acestuia ca locul accidentului să fie restricţionat.

“În realitate, nu mai puţin de opt persoane din cadrul biroului şerifului erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori. După cum a recunoscut ulterior biroul, nu exista un motiv legat de anchetă pentru ca acele persoane să facă fotografiile la locul accidentului. Mai degrabă acei oameni au făcut fotografiile în scop personal”, se arată în plângerea depusă de Vanessa Bryant.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net