Valentino Rossi speră să fie apt pentru testele din februarie 2011

Ultima actualizare:

Deși s-a accidentat la umăr în urmă cu mai bine de opt luni, în aprilie, la o competiție de motocross, Rossi a evitat atunci o operație. Însă fostul campion mondial recunoaște că acest lucru i-a dat mari bătăi de cap de-a lungul sezonului, mai multe chiar decât accidentarea la picior survenită în urma căzăturii de la Mugello.

De altfel Il Dottore a spus că acel incident a fost cauzat de problemele la umărul drept care nu i-au permis să controleze foarte bine motocicleta sa.

Rossi s-a operat la 14 noiembrie și doctorii au spus că perioada normală de convalescență este de 90 de zile, ceea ce ar însemna că Il Dottore ar putea rata primele teste ale anului viitor care vor avea loc între 1 și 3 februarie. Dar noul pilot al celor de la Ducati se așteaptă să fie apt până în acel moment.

"De astăzi voi fi în sala de fitness. Doctorul mi-a extras toate copcile și sunt gata să lucrez pentru restul corpului și să încep recuperarea pentru umăr. Sper să fiu apt pentru testele din Sepang", a scris Rossi pe site-ul său personal.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net