Veste bună şi veste proastă pentru Halep după retragerea Serenei Williams de la Beijing. Care crezi că e mai importantă?

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep s-a retras accidentată de la turneul de la Beijing şi şi-a pus în pericol statutul de număr doi mondial, dar şi perspectiva de a juca din cauza leziunii la şold în turneul campionelor, din Singapore.

Azi, Serena Williams s-a retras şi ea de la Openul Chinei, chiar înaintea sfertului de finală cu Samanta Stosur, iar acest lucru produce două efecte directe asupra româncei. În primul rând, vestea poate fi una bună, pentru că americanca a anunţat că  se gândeşte serios să nu participe la Turneul Campioanelor, tocmai pentru a se reface complet, acest lucru însemnând un adversar de calibru în minus pentru Halep. Apoi, vestea poate fi una foarte proastă. Halep spera ca Serena s-o ajute în păstrarea locului secund în ierarhia WTA, învingându-le la Beijing pe urmăritoarele sale, Şarapova şi Kvitova. Astfel, scăpând şi de bestia Williams, cele două par a avea drum liber spre o finală care, câştigată de Kvitova, ar arunca-o pe Halep de pe locul doi, până pe patru în clasamentul mondial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net