Veşti rele cu 2 săptămâni înaintea Mondialelor: Drăgulescu s-a accidentat. Iată VIDEO cu momentul

Ultima actualizare:

    Marian Drăgulescu în zborFoto: Getty
Marian Drăgulescu în zborFoto: Getty

Veşti rele de la Marian Drăgulescu. Cel mai medaliat gimnast român din toate timpurile a suferit o accidentare şi nu se va putea antrena în următoarele zile. Din păcate, totul s-a întâmplat cu mai puţin de două săptămâni înaintea startului Campionatului Mondial de la Montreal.

Marian Drăgulescu a făcut o entorsă la glezna stângă în timpul aterizării la cea de-a doua săritură din cadrul finalei concursului de Cupă Mondială de la Paris. Puteţi vedea VIDEO mai jos.

Acesta a avut loc duminică, iar Marian a terminat concursul pe locul 4. Totuşi, „Marocanul” nu a venit cu mâna goală de la Paris, căci a terminat pe locul 3 la sol, însă glezna umflată îl va ţine departe de antrenamente pentru câteva zile.


    Asa arată glezna stângă a lui Marian DrăgulescuFOTO: Facebook
Asa arată glezna stângă a lui Marian DrăgulescuFOTO: Facebook

Indiferent dacă se va antrena sau nu, Marian va face deplasarea la Montreal. Campionatele Mondiale sunt programate în perioada 2-8 octombrie, delegaţia României fiind compusă, la masculin, pe lângă Drăgulescu, din Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Andrei Ursache, Andrei Muntean şi Andrei Groza. Fetele sunt maipuţine, dar sperăm şi de aici la medalii. Cele trei gimnaste care vor face deplasarea vor fi Larisa Iordache, Cătălina Ponor şi Ioana Crişan.

Larisa este într-o formă foarte bună, după recitalul dat la Universiadă şi, apoi, la Campionatele Naţionale, ea cucerind aur (la bârnă) şi argint (la sol) la Cupa Mondială de la Paris.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net