Viaţă dublă: atlet ziua, hoţ noaptea

Ultima actualizare:

Lumea sportului din Franţa e în stare de şoc, una dintre marile speranţe ale atletismului din Hexagon având şanse mari să ajungă după gratii. În loc să-şi vadă de cariera sa în probele de sprint (era un specialist la 200 şi la 400 de metri şi component al lotului naţional), Toumany Coulibaly (24 de ani) n-a rezistat tentaţiei de a se îmbogăţi pe căi ilicite. Mai exact, atletul de culoare este principalul suspect în cazul jefuirii a nu mai puţin de 35 de farmacii din periferia Parisului.

Conform poliţiei, Coulibaly acţiona mereu la aceleaşi ore (3-4 dimineaţa), împreună cu un complice, mulţumindu-se să sustragă sume mici de bani, între 300 şi 500 de euro. În mod cert, în cazul în care ar fi fost prins la locul faptei, Toumany se baza foarte mult şi pe calităţile sale de atlet.

Acum, pus în faţa evidenţei, sportivul de 24 de ani n-a mai avut ce face, recunoscând însă doar o parte din cele 35 de infracţiuni comise în două luni. „Nu-mi vine să cred, e ultimul lucru la care mă aşteptam. E ca şi copilul meu. Nu avea nevoie de bani pentru că locuia cu părinţii şi era plătit de club", a declarat antrenoarea atletului-hoţ, Patricia Girard, medaliată olimpică la Atlanta.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net