VIDEO ŞOCANT Un jucător de fotbal australian a vrut să-şi strângă de gât adversarul!

Ultima actualizare:

    Fără intervenţia colegilor, Brian Lake l-ar fi omorât cu siguranţă pe Drew Petrie
Fără intervenţia colegilor, Brian Lake l-ar fi omorât cu siguranţă pe Drew Petrie

Nu doar fotbalul european stârneşte pasiuni incredibile, ci şi cel australian. AFL, liga de la antipozi, a fost foarte aproape să intre în istorie pentru prima crimă săvârşită vreodată pe teren de un jucător.

North Melbourne şi Howthorn au jucat ieri un meci foarte important, iar în sfertul al treilea, la scorul de 60-56, un jucător al gazdelor şi-a pierdut pur şi simplu minţile. Brian Lake s-a enervat cumplit după un duel pierdut cu Drew Petrie şi după ce mingea zburase de mult din zona celor doi, primul s-a năpustit pestre adversar cu intenţia de a-l strangula. Colegii celor doi nu şi-au dat seama ce se întâmplă, dar când au observat că Petrie, cel aflat cu spatele pe gazon, e aproape inert au sărit disperaţi pe Lake, ca să-l tragă la o parte. Lake era însă turbat şi i-a dat cu greu drumul adversarului său, care era aproape mort. Până la urmă nu s-a întâmplat nimic grav, dar tragedia l-a ocolit pe Petrie la doar câteva secunde.

Federaţia de Fotbal Australian ia acum în calcul o suspendare pe viaţă a lui Brian Lake, care urmează să efectueze şi un examen psihiatric.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net