Vraja cu porumbei l-a scăpat pe Tyson de 60 de ani de închisoare

Ultima actualizare:

    Mike Tyson s-a apucat de crescut porumbei după ce a ieșit de la închisoareFoto: Guliver/ GettyImages
Mike Tyson s-a apucat de crescut porumbei după ce a ieșit de la închisoareFoto: Guliver/ GettyImages

Fostul campion mondial al greilor profesioniști Mike Tyson e la fel de renumit acum, la 53 de ani, ca în urmă cu peste 30 de ani, când nu avea rival în ring și când nu știa ce este aceea victorie la puncte. Pățaniile sale, cuprinse în cartea autobiografică ”The Undisputed Truth” lansată în 2013, atrag și acum și îi conferă fostului pugilist o aură de erou rebel.

Cei de la ”The Sun”, de exemplu, au tot prezentat în ultima perioadă fel de fel de extrase din acel volum, apărut și pe piața românească. Ieri, s-au oprit asupra felului în care a încercat să scape de condamnarea pentru viol pe care a primit-o în 1991. Tyson a susținut că a apelat inclusiv la voodoo și la magie neagră pentru a scăpa de detenție.

”Un prieten mi-a spus despre o vrăjitoare. Trebuia să urinezi într-un borcan, apoi puneai acolo 500 de dolari, în bancnote, apoi puneai borcanul sub patul tău timp de 3 zile, iar apoi îl duceai la ea și ea se ruga deasupra lui pentru tine. Dar clarvăzătoarea evident că scoate cei 500 de dolari, îi spală și merge la cumpărături. Era prea mult chiar și pentru mine”, a recunoscut Tyson. Apoi, a fost tentat cu vrăjile voodoo, de care, zice, el, nu a fost păcălit. ”Alți prieteni au încercat să îmi organizeze o întâlnire cu un preot voodoo. Dar au adus un tip îmbrăcat în costum, care nici măcar nu arăta ca un tip voodoo sau de la o farmacie. Știam că tipul ăla nu avea nimic. A scris niște rahaturi pe o bucată de hârtie și încerca să-mi vândă niște prostii pe care eu nu le-am făcut. Voia ca eu să mă spăl într-un fel de ulei ciudat și să mă rog și să beau un fel de apă specială. Nu am făcut-o, așa că am aranjat să mă duc la un preot Santeria pentru a face ceva vrăjitorii medicale. Am mers la tribunal într-o seară, cu un porumbel și cu un ou de porumbel. Am zdrobit oul pe pământ, în timp ce am eliberat pasărea și am strigat: ”Suntem liberi!” Câteva zile mai târziu, mi-am luat costumul cu dungi gri și am mers la tribunal”, a mai spus Tyson.

Nimeni nu poate spune dacă ceva din toate acestea l-a ajutat, dar totuși boxerul, care avea atunci 25 de ani, a primit șase ani de închisoare, executând doar trei, fiind găsit vinovat că a violat-o pe Desiree Washington. Totuși, având în vedere că pedeapsa maximă era de 60 de ani de închisoare, se poate spune că a scăpat ușor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net