Vrei articole sportive second hand? Vino la târgul Trocathlon!

Ultima actualizare:

    Decathlon organizează de două ori pe an târgul Trocathlon
Decathlon organizează de două ori pe an târgul Trocathlon

În perioada 1 octombrie – 1 noiembrie, în reţeaua magazinelor Decathlon din toată ţara, se desfăşoară ediţia de toamnă a Trocathlon, târgul de articole sportive second hand.

Organizat bianual, acesta a devenit un eveniment consacrat care se oferă să intermedieze gratuit relaţia dintre potenţialii vânzători sau cumpărători de articole şi echipamente sportive.

Trocathlon este un târg de articole şi echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienţii interesaţi participă gratuit, beneficiind de consilierea permanentă a specialiştilor Decathlon. Sunt acceptate articole sportive de la diverşi producători, nu doar cele achiziţionate din magazinele Decathlon.

Participanţii  îşi pot vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesc, cu menţiunea ca acestea să fie în stare funcţională.

Conform regulamentului, clientul care doreşte să vândă aduce produsul la magazin, stabileşte împreună cu un specialist Decathlon un preţ care să-i crească şansele de vânzare şi îl lasă la magazin pe toată perioada târgului. Produsul este depozitat în condiţii sigure, iar dacă se vinde, clientul va fi anunţat imediat şi va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea preţului de vânzare. Dacă nu se vinde, îl poate lua înapoi sau poate decide să îl doneze unei asociaţii caritabile.Decathlon oferă, de asemenea, suport şi consiliere de specialitate celor care doresc să cumpere articole şi echipamente sportive la un preţ foarte mic. Clientul are posibilitatea de a achiziţiona produsul la preţul cerut de vânzător fără alte comisioane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net