"Zeiţele de la Montreal" s-au întors acasă. "Acum nu ne mai temem de nimeni!" Vezi ce au declarat Mitu şi Dulgheru!

Ultima actualizare:

    Echipa României de Fed Cup
Echipa României de Fed Cup

Tenismenele care au calificat România în primele opt echipe ale lumii la Fed Cup s-au întors azi acasă din Canada. Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru şi Irina Begu au fost întâmpinate cu urale de fani şi ziarişti la salonul de protocol al Aeroportului Otopeni.

Acestea au fost primite cu flori şi au etalat o manichiură interesantă, în culorile tricolorului românesc. Jucătoarele care au adus punctele României în duelul de la Montreal au fost foarte optimisye în declaraţii şi cred că se pot bate pentru trofeu.

"Suntem emoționate. A fost o atmosferă incredibilă la Montreal. Publicul a venit în număr foarte mare și ne-a ajutat să câștigăm. A fost experiență unică și o atmosferă care ne-a ajutat. Eram sigură că o să mă întrebați de momentul în care Genie Bouchard nu a vrut să dea mîna cu mine. A fost un moment ciudat. Ea mi-a zis că e o superstiție de-a ei și că nu a făcut-o la adresa mea. Mi s-a părut un gest lipsit de fair play, în contradicție cu Fed Cup. Ne-am dorit foarte mult să ajungem în Grupa Mondială. Acum sîntem o forță și a ieșit bine. Acum ne bucurăm și vom vedea ce va fi", a spus Alexandra Dulgheru, cea care a adus punctul decisiv, în faţa canadiancei Abanda.

"A fost un meci foarte emoționant. Nu mă așteptam să joc cu Bouchard. Am avut o oră să pregătesc meciul. Echipa a fost incredibilă. Publicul a fost incredibil", a declarat și Andreea Mitu, jucătoarea care a produs cea mai mare surpriză a întâlnirii, învingând-o pe Eugenie Bouchard.

"Mulțumesc echipei că m-a protejat și m-a ajutat să mă recuperez după accidentare. Acum sunt 100% aptă. Vreau să le felicit pe Andreea și pe Alexandra pentru cum au evoluat. Este bine că am reușit să câștigăm fără Simona Halep și fără Monica Niculescu. Vom vedea ce va fi în Grupa Mondială. Acum nu ne gândim cu cine vom juca", a declarat și Irina Begu, tenismenă puţin dezamăgită că din cauza unei accidentări n-a putu să ajute prea mult echipa.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net