Andrei Leonte a câştigat 200.000 € la «X Factor»: «Acum am bani. Îmi aduc părinţii din Italia!»

Ultima actualizare:

    Andrei Leonte a câştigat  200.000 € (fotografii: Antena 1)
Andrei Leonte a câştigat 200.000 € (fotografii: Antena 1)

Solistul Andrei Leonte (22 de ani) are Factorul X şi premiul de 200.000 de euro în buzunar! Ce va face cu banii? Îşi va ajuta părinţii, care s-au sacrificat pentru el şi au plecat la muncă, în Italia. El intenţionează acum să îi convingă să revină în ţară.

A plâns de fericire, iar vocea îi era gâtuită de emoţie, duminică seară, când a fost anunţat, la Antena 1, câştigătorul primei ediţii a concursului X Factor!

Andrei şi ceilalţi doi finalişti, Alin Văduva şi Iulian Vasile, au aşteptat rezultatele cu sufletul la gură, însă 51% dintre telespectatori i-au acordat lui voturile!

Solistul Andrei Leonte, născut în Iaşi, ne-a povestit că, iniţial, şi-a dorit să participe măcar la câteva ediţii ale emisiunii, dar nici prin cap nu i-a trecut că este cel mai bun şi că va pleca acasă cu premiul de 200.000 de euro.

Părinţii lui Andrei Leonte au venit din Italia pentru a-l încuraja

Părinţii lui Andrei  Leonte au venit din Italia  pentru a-l încuraja
Părinţii lui Andrei Leonte au venit din Italia pentru a-l încuraja

„Eu aş fi vrut să apuc 2-3 apariţii, cât să mă fac cunoscut şi să mă remarce cineva. Nu mă aşteptam, chiar nu mă aşteptam la această performanţă".

Ce va face cu această sumă la care nici nu îndrăznea să viseze? „Îmi doresc să -mi aduc părinţii acasă, căci sunt plecaţi la muncă în Italia. Apoi, voi investi în viitorul meu", ne-a mai spus Andrei.

Duminică seară, după ce a părăsit în plină glorie platoul emisiunii, Andrei a avut parte de un chef pe cinste, alături de cei dragi:

„Am mers în Clubul Collage cu  prietenii şi cu familia. A fost o noapte albă. Şi nici nu cred că se putea altfel. Trebuia să sărbătorim până dimineaţa acest mare eveniment".

Ştefan Stan a luat 100.000 de euro la «Vocea României»

Şi Ştefan Stan (34 de ani) a jubilat de fericire în urmă cu o săptămână, când a avut loc finala concursului „Vocea României", (PRO TV).

Ştefan Stan a luat 100.000 de euro la  «Vocea României»
Ştefan Stan a luat 100.000 de euro la «Vocea României»

foto: PRO TV

Când i-a fost înmânat marele premiu de 100.000 de euro, Ştefan a donat în jur de 10.000 de euro unei fetiţe foarte bolnave, iar de restul a susţinut că îşi va plăti nişte datorii şi că va investi în carieră:

„După ce îmi plătesc datoriile, cred că îmi mai ajung să cumpăr o pereche de şosete", a declarat el, în glumă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net