Anglia a defilat spre semifinalele Cupei Mondiale

Ultima actualizare:

    Dele Alli a stabilit scorul final prin această lovitură de capFOTO: EPA
Dele Alli a stabilit scorul final prin această lovitură de capFOTO: EPA

Naționala Angliei a avut parte în Rusia de antrenamente mai dificile decât meciul oficial disputat aseară, în sferturile Campionatului Mondial, contra Suediei.

Anglia revine după 28 de ani în semifinalele unui Campionat Mondial, iar meciul din sferturile de finală a fost o formalitate. Britanicii s-au impus cu scorul de 2-0 în fața unei naționale a Suediei paralizată parcă de teama de succes. Eroii englezilor s-au numit Maguire, care a marcat în minutul 30, și Dele Alli, care a stabilit scorul final în minutul 59. Parcă pentru a păstra tradiția fotbalului din Albion, ambele reușite au venit după lovituri cu capul.

Dacă în 1990, la ultima prezență în semifinalele Mondialului, englezii au terminat până la urmă pe locul patru, acum jucătorii lui Southgate au șansa de a rescrie istoria. Ei vor juca în penultimul act contra învingătoarei meciului dintre Rusia și Croația, care s-a disputat aseară, după închiderea ediției și, indiferent de numele adversarei, vor porni ca favoriți în semifinala programată pe 11 iulie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net