Atinşi de blestemele tricolorilor? Goluri bizare primite de Polonia, tricolorii

Ultima actualizare:

    Robert Lewandowski, dezamăgit după eşecul cu Senegal
Robert Lewandowski, dezamăgit după eşecul cu Senegal

Polonia, echipa care ne-a scos fotbalul din cap în preliminarii, a început dezastruos Mondialul. Naţionala lui Lewandowski a pierdut (1-2) meciul de debut cu Senegal încasând două goluri caraghioase. Să fie aceasta răzbunarea tricolorilor noştri?

Naţionala României nu e la turneul final din Rusia în special din cauza celor două meciuri cu Polonia. A fost un 0-3 fără replică pe Arena Naţională şi un 1-3 la Varşovia la fel de categoric. Practic, leşii ne-au dat cu terenul în cap pe unde ne-au prins, astfel că absenţa noastră de la Cupa Mondială se justifică pe deplin. Ca o palidă consolare pentru internaţionalii români, Polonia a început cu stângul Mondialul din Rusia, cedând la limită (1-2) întâlnirea cu Senegal. Eşecul polonezilor s-a scris însă cu două goluri bizare marcate de africani.

Mai întâi, fundaşul Cionek şi-a dat un autogol care putea fi evitat. Apoi, Senegalul a făcut 2-0 după o fază controversată. Aflat pe margine pentru îngrijiri medicale, atacantul Niang a primit permisiunea de a reintra în joc exact la timp pentru a-i păcăli pe fundaşii polonezi. Cu acest rezultat, Polonia nu are decât varianta victoriei în meciul de duminică împotriva Columbiei pentru a mai putea spera la ieşirea din grupe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net