Campionatul Mondial începe joi! Brazilia arată cel mai bine

Ultima actualizare:

    Neymar e liderul naţionalei Braziliei la CM 2018
Neymar e liderul naţionalei Braziliei la CM 2018

Meciurile de pregătire în vederea Campionatului Mondial care debutează joi ne-au arătat o Brazilie strălucitoare, cu Neymar în frunte. Nici una dintre celelalte mari naţionale nu s-a ridicat la aceeaşi înălţime.

Duminică, la Viena, brazilienii au spulberat Austria (3-0), o echipă care reuşise la începutul lunii să bată cu 2-1 campioana mondială Germania. Deşi n-au fost decât nişte amicale, aceste meciuri ne arată diferenţa de formă dintre echipele cele mai îndreptăţite să ia titlul suprem în Rusia. Dacă nemţii suferă (într-un alt amical s-au chinuit cu Arabia Saudită, 2-1), Brazilia are motoarele turate la maxim. Grijile privind forma fizică a lui Neymar nu mai există, starul naţionalei auriverde înscriind şi contra Austriei, la fel cum o făcuse şi cu Croaţia.

Astfel, se pare că accidentarea suferită în martie a fost de bun augur, Neymar fiind acum odihnit şi cu o foame de fotbal care le lipseşte celorlalte vedete de la CM 2018. După Brazilia şi Germania, casele de pariuri au încredere în Spania, Franţa şi Argentina. Ibericii şi „cocoşii” au avut însă mari probleme în amicale, în timp ce naţionala lui Messi n-a jucat decât cu modesta Haiti. Mai departe, Belgia şi Anglia sunt alte două naţionale care s-ar putea infiltra în lupta pentru titlul mondial, dar niciuna n-a demonstrat o formă de zile mari. Chiar şi Portugalia lui Ronaldo e în regres, fiind greu de crezut că lusitanii vor putea repeta marea performanţă de la Euro 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net