Englezii și-au petrecut ziua liberă între cumpărături și Muzeul Ermitaj

Ultima actualizare:

    Vardy s-a plimbat pe plajă alături de familie
Vardy s-a plimbat pe plajă alături de familie

Urmăriți de fotografi și de ziariști, oamenii lui Gareth Southgate au fost la cumpărături, au stat la taclale în cafenele și au făcut o vizită la Muzeul Ermitaj din Sankt-Petersburg în ziua de după victoria (2-1) din meciul cu Tunisia

Unii dintre fotbaliștii englezi s-au plimbat pe plaja din Repino, stațiunea balneară în care și-au stabilit tabăra. În această postură s-a aflat Jamie Vardy (31 de ani), jucătorul lui Leicester avându-i alături pe cei doi copii și soția lui, Rebekah. Alții, precum Rashford și Lingard, au preferat să mergă la cumpărături în Sankt-Petersburg, oraș aflat la 40 de kilometri la sud de Repino. În timp ce unii au zăbovit la o cafea, pe terase. Un grup de fotbaliști din care au făcut parte Gary Cahill, Eric Dier, Fabian Delph, Jordan Henderson și Ruben Loftus-Cheek a profitat de ziua liberă pentru a face o vizită la Muzeul Ermitaj.  

Antrenorul Southgate s-a accidentat

Spre uluiala tuturor, antrenorul Angliei, Gareth Southgate, a suferit o accidentare în ziua liberă! Plecat să alerge, acesta și-a luxat umărul drept… ”Bine că mi s-a întâmplat mie și nu unui jucător”, a spus cel care a fost căpitanul lui Middlesbrough în semifinala Cupei UEFA cu Steaua din 2006. ”Nu voi putea să mă bucur la gol în viitor. Medicul mi-a spus că nu-mi recomandă să ridică pumnul spre cer”, a glumit acesta.   Anglia va disputa următorul meci duminică, 24 iunie, la ora 15.00, cu Panama. 

Beckham vede o finală Anglia – Argentina

Fost component al echipei Angliei, David Beckham o vede pe aceasta disputând finala ediției 2018 a Campionatului Mondial. ”Voi paria, bineînțeles, pe victoria noastră. Însă fiindcă sunt atașat țării mele. Cred că Argentina va înfrunta Anglia în finală”, a declarat Beckham în timpul unui eveniment organizat la Beijing de liga universitară de fotbal din China. Campioană mondială în 1966, pe teren propriu, Anglia n-a mai disputat o altă finală de CM. 

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net