Kane a salvat Anglia de la rușinea Mondialului. Britanicii au bătut Tunisia cu 2-1 în prelungiri

Ultima actualizare:

    Atacantul lui Tottenham a fost decisiv în victoria chinuită cu africaniiClick!
Atacantul lui Tottenham a fost decisiv în victoria chinuită cu africaniiClick!

Cu Anglia - Tunisia s-a încheiat prima etapă a granzilor la Campionatul Mondial din Rusia 2018 și putem spune cu mâna pe inimă că niciuna n-a convins, chiar dacă marți se joacă și meciurile din grupa H.

Argentina, Brazilia, Spania, Portugalia și Germania nu au învins, iar Franța și Anglia au făcut-o foarte tras de păr, la limită, cu același scor, 2-1. Britanicii au cele mai puține scuze, însă, în fața lor stând o echipă africană care nu avea voie să le pună atâtea probleme jucătorilor de sute de milioane de euro antrenați de Gareth Southgate. Kane ne-a indus pe toți în eroare când a reușit să deschidă scorul încă din minutul 12 și să ne facă să credem că Anglia va fi excepția, dar a fost un foc de paie înșelător. Tunisienii au rebalansat jocul și chiar au egalat până la pauză din penalty după o cretinitate de fault în careu comis de Kyle Walker, fundașul lui Manchester City, unul dintre cei mai scumpi din lume pe postul său.

A doua repriză a fost o luptă ca la box, cu Anglia fugărind-o pe Tunisia prin ring 45 de minute pentru pumnul decisiv care a fost la un pas să nu vină. Vârful lui Tottenham a arătat însă de ce e unul dintre cei mai doriți din lume și a lovit în prelungiri pentru trei puncte mari care îi țin pe englezi lângă belgieni, favoriți să meargă braț la braț spre optimi. Lucrurile n-au arătat însă deloc bine pentru Sterling, Alli și compania, care trebuie să-și ridice mult nivelul dacă nu vor să se întoarcă din nou repede acasă de la un turneu final.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net