Nu este prima dată când Lionel Messi este amenințat indirect de gruparea teroristă ISIS. Cu puțin timp în urmă, ei au publicat imagini cu Lionel Messi în închisoare sau fotografii în care fotbalistul este decapitat.


ISIS l-a atacat din nou pe Messi și i-a facut o altă amenințare gravă, prin împușcarea unui manechin îmbrăcat într-un tricou de la Barcelona. Grupul terorist islamic a lansat un filmuleț de propagandă, preluat de la Hajin, un mic oraș din Siria de est, unde un jihad mascat împușcă un tricou de pe un perete din fața lui. De asemenea, clipul ar putea să-i vizeze și pe Luis Suarez, Paulinho, Ivan Rakitic, Marc-Andre Ter Stegen, Thomas Vermaelen, Yerry Mina, Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Ousmane Dembele Jordi Alba, Sergio Busquets, Gerard Pique și Andres Iniesta care urmează să joace în Rusia, conform mirror.co.uk.

Nu este prima dată când Messi a fost amenințat de ISIS înainte de Cupa Mondială, turneul său fiind stabilit pentru a începe duminică împotriva Islandei. 

O fotografie cu fotbalistul în vârstă de 30 de ani a fost editată pentru a apărea în închisoare îmbrăcat în uniformă și curgându-i sânge din ochi după gratii. Într-o altă imagine, el și Cristiano Ronaldo au apărut fiind decapitați, tot la fel, fiind editate fotografiile. 

 

 
 
Loading...