Primul meci al Campionatului Mondial 2018, Rusia – Arabia Saudită, e programat joi de la ora 18.00, însă startul turneului final va fi dat cu jumătate de oră mai devreme.


De la 17.30, organizatorii ruşi au pregătit o festivitate de deschidere scurtă, dar intensă. Faţă de precedentele Mondiale, ceremonia a fost proiectată după o altă schemă, axată mai mult pe componenta muzicală.

În acelaşi timp, a fost redusă pauza dintre festivitate şi startul meciului de debut. Pe scena arenei „Lujniki” din Moscova vor urca trei nume grele din lumea sportivă şi artistică. În primul rând, microbiştii se vor bucura să-l revadă pe celebrul brazilian Ronaldo (41 de ani), de două ori câştigător al Cupei Mondiale.

În schimb, show-ul muzical va fi întreţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams şi de o soprană locală, Aida Garifullina. „Mi-am îndeplinit un vis din copilărie”, a declarat Robbie Williams, entuziamat de misiunea de a deschide Mondialul 2018 în faţa a 80.000 de spectatori, dar şi a sutelor de milioane de telespectatori din întreaga lume.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi face parte din această imensă sărbătoare”, a completat Aida Garifullina (30 de ani), o cântăreaţă care activează la binecunoscuta Operă de Stat din Viena.

Loading...

Alte articole