Ofertă colosală pentru Cristiano Ronaldo. Ce salariu va avea

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri contra Spaniei la CUpa Mondiala 2018FOTO: EPA
Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri contra Spaniei la CUpa Mondiala 2018FOTO: EPA

Cu tripla reuşită în faţa Spaniei, Cristiano Ronaldo a fost eroul primei etape a Campionatului Mondial din Rusia. În cazul lui, fiecare gol marcat îi creşte cota, iar acum, pe adresa lui a venit o ofertă care nu prea poate fi refuzată.

Conform celor de la „Mundo Deportivo”, PSG îl doreşte atât de mult pe Cristiano Ronaldo încât clubul este dispus să ofere pe el nici mai mult, nici mai puţin de 300 de milioane de euro! Dacă francezii speră să se înţeleagă cu Real Madrid, ei trebuie să aibă şi acordul jucătorului. Aşa că i-au promis acestuia un salariu stagional de 45 de milioane de euro, care se pare că este pe placul căpitanului naţionalei Portugaliei. Sunt semne din ce în ce mai clare că Ronaldo vrea să plece de la deţinătoarea Ligii Campionilor. Tocmai pentru a părea nemulţumit şi a avea motiv să plece, el le-a cerut spaniolilor un salariu incredibil, de 1,5 milioane de euro pe săptămână. Adică dublu faţă de cât are la Barcelona rivalul său de o viaţă, Lionel Messi. Evident, Real a refuzat această cerere, aşa că acum portughezul pare nemulţumit şi în căutare de noi destinaţii fotbalistice. Lusitanul are acum un salariu săptămânal de 400.000 de euro.

Dacă nu se va concretiza nimic cu campioana Franţei, pe fir aşteaptă şi Manchester United. Fosta echipă din Anglia a lui Ronaldo îl vrea de mult timp înapoi, iar antrenorul Jose Mourinho a declarat în multe rânduri că i-ar plăcea să lucreze pentru prima dată cu compatriotul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net