Dan Petrescu, infectat cu coronavirus. Ce scrie presa din Anglia despre starea lui de sănătate

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu s-a infectat cu coronavirus și este internat în spital
Dan Petrescu s-a infectat cu coronavirus și este internat în spital

Vestea că Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, este infectat cu coronavirus a depășit granițele țării și a ajuns până în Marea Britanie, acolo unde „Bursucul” este foarte cunoscut și iubit. Iată ce scrie presa din Anglia despre starea de sănătate a fostul internațional român.

De ce i-a fost mai frică, de aia n-a scăpat. Dan Petrescu a aflat ieri, 22 iulie, în urma testelor efectuate, că are coronavirus și a fost internat în spital pentru cel puțin 48 de ore. Este vorba despre o clinică unde, potrivit DigiSport, stă singur în cameră. El s-a testat după ce a prezentat anumite simptome caracteristice infecției cu Covid-19: oboseală, slăbiciune, dureri de cap.

Vestea că antrenorul celor de la CFR Cluj este internat în spital infectat cu Covid a ajuns până în Anglia, acolo unde fostiul internațional român a evoluat timp de opt ani, din 1994 până în 2002.

The Sun: „Petrescu va sta cel puțin 48 de ore în spital”

Jurnaliștii de la The Sun scriu că fostul star de la Chelsea a ajuns la spital, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus în urma focarului izbucnit la Cluj. „Petrescu este al 13-lea angajat al clubului din Transilvania lovit de COVID-19. Petrescu, cel care are 95 de selecții pentru echipa națională, va sta cel puțin 48 de ore în spital, potrivit surselor de la București. El a ajutat-o pe Chelsea să câștige Cupa Cupelor, Cupa Angliei, Cupa Ligii și Supercupa Europei în timpul perioadei petrecute în vestul Londrei. Și-a încheiat cariera de cinci ani la Chelsea în 2000”, mai scriu jurnaliștii britanici.

Ce spune agentul lui Petrescu pentru publicația Show Sport

Nikolay Pyrneu, agentul lui Dan Petrescu, a declarat pentru publicația Show Sport că antrenorul român se simte bine și a depășit perioada complicată. „A fost slăbit în primele două zile, dar acum e bine. Să sperăm că totul va fi în regulă și nu vor apărea complicații. E izolat, respectă toate regulile. Cât nu e disponibil, secunzii săi se vor ocupa de echipă”, a spus agentul.

Dan Petrescu a venit în Anglia în 1994, când a semnat pentru Sheffield Wednesday. După un an, s-a mutat la Chelsea, pentru care a evoluat până în anul 2000. E considerat și astăzi unul dintre jucătorii emblematici ai londonezilor.Bradford City și Southampton sunt și ele în CV-ul ”Bursucului”, care a părăsit fotbalul englez în 2002.

Citește și: 

Partidele formațiilor CFR Cluj, Universitatea Craiova și Dinamo, amânate de coronavirus

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net