Burleanu: "Viitorul selecţioner va fi german"

Ultima actualizare:

    Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat la Digi 24 că viitorul selecţioner al României va fi un neamţ, numele său urmând a fi anunţat până la finalul Euro.

"Va fi un străin de grupurile de interese, de tot ce înseamnă ţinerea fotbalului românesc în această mlaştină. Va fi străin, nu va fi de naţionalitate română. Important este profilul de la care am plecat. Ne-am ales desemnarea câtorva ţări cu o cultură fotbalistică foarte bogată şi ţări care au avut capacitatea de a trece procese de reconstrucţii. Atenţia noastră s-a dus spre câteva modele: modelul german, modelul belgian şi modelul olandez. Pot să vă spun că am avut pe listă şi antrenori francezi. Dar ne-am rezumat la cele trei modele", a declarat Burleanu.

Întrebat dacă a revenit din Germania, Burleanu a spus :"Am fost nu numai în Germania. Ceea ce vă pot confirma este că suntem foarte aproape de a ne îndeplini ţinta pe care am avut-o şi anume antrenorul numărul unu de pe această listă. Am fost pregătiţi ca până la finalul acestui European să îl prezentăm pe noul selecţioner. Căutăm un antrenor cu autoritate, cu personalitate, un antrenor care să se fi bătut pentru trofee în mai multe ţări şi să le fi câştigat. Avem nevoie de un antrenor care să îşi dorească foarte mult performanţa. M-am consultat  şi cu alţi preşedinţi de federaţii naţionale, mă refer la handbal, la rugby, dar şi cu alţi preşedinţi din federaţii", a spus Burleanu.

"Putem să presupunem că va fi un german, dar nu putem furniza mai multe detalii, aceste lucruri ne-au fost solicitate de partea cealaltă", a afirmat Burleanu, a anunţat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net