Euro 2016 / E 2-2 în meciul frumuseţilor

Ultima actualizare:

    Răzvan şi Iulia Raţ au împreună  doi copii
Răzvan şi Iulia Raţ au împreună doi copii

Româncele au o imagine impecabilă în Europa, iar acest turneu final nu face excepţie. Peste tot suntem reprezentaţi cum se cuvine, dar am făcut şi câteva transferuri cu care ne putem mândri. Adversarii de diseară nu se fac însă nici ei de ruşine.

Iulia, soţia ucraineancă a lui Răzvan Raţ, este de o frumuseţe răpitoare, şi reprezenta până de curând singurul nostru import în materie de soţie sexy de fotbalist. Florin Andone a adus-o însă şi el în lumina reflectoarelor pe columbianca Yolanda Reiveros, Shakira lui, după cum îi place să spună chiar atacantului Cordobei. 

Florin Andone se iubeşte cu o columbiancă
Florin Andone se iubeşte cu o columbiancă

Cele două sunt nişte „achiziţii” de primă mână şi putem spune cu mâna pe inimă că globalizarea ne-a ajutat în sfârşit la ceva. Adversarii de duminică nu ne oferă însă nimic gratis şi nu cedează uşor nici la capitolul sexy-partenere. Căpitanul Lorik Kana e căsătorit cu frumoasa Monica Ercoli, o italiancă ce i-a răpit inima pe când fundaşul juca la Lazio.

Nu în ultimul rând, jumătatea albaneză şi mai în vârstă a fraţilor Xhaka, Taulant, le schimbă ca pe şosete. După relaţia cu bomba sexy, Dorina Podrimja, mijlocaşul lui Basel are acum o relaţie cu fotomodelul kosovar, Aferdita Dresha, despre care se spune că a trecut şi prin patul lui Leonardo di Caprio. Aceasta a fost în 2011 finalistă la Miss Universe, a prins contracte importante ca model, iar în ultima perioadă s-a apucat şi de cântat. Astfel, partida cu Albania e cu adevărat echilibrată la toate capitolele şi rămâne să vedem cine poate rupe această balanţă care pare să atârne perfect egal de fiecare parte.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net