Euro 2016. Elveția și Albania nu sunt de speriat

Ultima actualizare:

    Din această fază s-a marcat unicul gol al meciului Elveţia - AlbaniaFoo: AP
Din această fază s-a marcat unicul gol al meciului Elveţia - AlbaniaFoo: AP

Prima etapă a Grupei A din cadrul euro 2016 s-a încheiat oficial sâmbătă (11 iunie), cu meciul Elveţia – Albania. Prima echipă a învins cu 1-0, dar jocul ambelor formaţii e dătător de speranţe pentru echipa noastră, care în următoarea săptămână va juca împotriva ambelor naţionale.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Schar, în minutul 5, acesta profitând de o gafă imensă a portarului Berisha. Culmea e că în afara acestei erori incredibile, portarul albanez şi-a făcut pe deplin datoria, fiind, alături de omologul său din poarta elveţienilor, Sommer, cel mai bun jucător de pe teren. Tocmai de aceea, a rezultat un meci alert, cu multe faze de poartă, dar care nu au fost create neapărat de abilitatea atacnţilor, cât de slăbiciunile din apărările celor două echipe. Care pot fi fructificate de români, atunci când vor juca împotriva  lor. Miercuri, de la ora 19.00, „tricolorii” vor întâlni Elveţia, iar duminică, de la ora 22.00, vor juca împotriva Albaniei. În această partidă va reveni pe teren căpitanul albanezilor, Cana, care a primit ieri două cartonaşe galbene şi a devenit, astfel, primul jucător eliminat şi, implicit, suspendat măcar un meci, de la această ediţie a Euro 2016. 

Federer, fanul Elveţiei

Roger Federer a avut ieri o zi în care a râs şi a plâns în acelaşi timp. Fan declarat al fotbalului, fostul lider mondial urma să joace în semifinalele turneului de la Stuttgart în acelaşi timp cu echipa ţării sale. Aşa că i-a rugat pe organizatori să-i programeze meciul primul, adică de la ora 13.00, ora României, să poată să vadă meciul de fotbal în linişte. Numai că ploaia i-a dat peste cap planurile, întrerupând de mai multe ori partida. Totuşi, Roger a putut vedea golul conaţionalilor săi, atunci întâlnirea cu Thiem fiind întreruptă din cauza ploii. Din păcate pentru Federer, el a pierdut în trei seturi meciul, dar rămâne cu satisfacţia că Elveţia a debutat cu dreptul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net