Euro 2016 Franța - România | Iordănescu ne pregătește o surpriză: „Nu vrem să jucăm defensiv!”

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescu a și zâmbit la conferința de presăTwitter
Anghel Iordănescu a și zâmbit la conferința de presăTwitter

Euro 2016 Franța - România | Anghel Iordănescu, selecționerul naționalei României, a susținut o conferință de presă înainte de antrenamentul oficial susținut de tricolori pe Stade de France, arena unde se va disputa, mâine, partida inaugurală a Euro 2016, Franța - România.

Generalul a părut preocupat și a trasat obiectivul echipei noastre, unul foarte simplu, de altfel. „Vrem să punem probleme Franței!”.

Iată principalele declarații:

  • Suntem extrem de onorați și este o mare cinste pentru România să deschidem o competiție așa mare cum este EURO 2016. Jucăm cu țara gazdă, una dintre favoritele la câștigarea turneului. Suntem încrezători și vrem să arătăm că avem o echipă națională competitivă. Cunoaște Franța și forța ofensivă. Cunoaștem și individualitățile din lotul de 23. Suntem optimiști și sperăm să facem o impresie bună.
  • Personal, consider că un joc cu Franța este un special. Știm exact ce vor arăta francezii și trebuie să recunosc că am avut câteva ședințe video. Noi dorim să ne facem jocul pe care ni l-am propus. Vrem să ne ridicăm la nivelul Franței.
  • Vrem să facem ce știm și să mizăm pe calitățile jucătorilor noștri. Mi-ar fi greu să compar Franța cu celelalte forțe europene, dar echipa este una dintre favorite.
  • Franța are jucători de mare calitate și de mare valoare, cu jucătorii care evoluează la cel mai înalt nivel. Este o echipă de milioane de euro. Franța joacă în fața fanilor și are un joc ofensiv foarte bun. Consider că Franța, prin calitatea și valoarea pe care le are, este favorită.
  • Ne așteptăm ca Franța să începă meciul în forță și ca va fi presiune pe băieții noștri. Băieții noștri au experiența necesară pentru a trece peste momentele de dominare. Nu vrem să jucăm defensiv. Vrem un joc echilibrat și să punem probleme Franței. În defensivă, francezii au probleme nerezolvate. Starea jucătorilor este bună".

După conferința de presă, a urmat ședința de antrenament, care a fost deschisă presei numai pentru 15 minute.

Rămâneți pe click.ro pentru video de la sesiunea de pregătire!

Mai multe informații despre meciul Franța - România de la Euro 2016 puteți afla din următoarele materiale:

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net