Euro 2016 / Iordănescu: "Calificarea rămâne la mâna noastră!" Vezi ce cred jucătorii!

Ultima actualizare:

    Selecţionerul României neagă puţin evidenţa şi se declară mulţumit de egalul cu Elveţia. În ultimul meci nu mai are însă decât soluţia victorieiFOTO: Getty Images
Selecţionerul României neagă puţin evidenţa şi se declară mulţumit de egalul cu Elveţia. În ultimul meci nu mai are însă decât soluţia victorieiFOTO: Getty Images

România a încheiat la egalitate partida cu Elveţia, a doua din grupa a de la turneul final din Franţa, dar impresia generală e că am încheiat în genunchi şi punctul acesta a fost smuls din fundul pământului.

Totuşi, selecţionerul Anghel Iordănescu e mulţumit şi pare că tot ce şi-a propus e să păstreze şanse înaintea ultimului meci, cel cu Albania, de duminică seara. "Este la mâna noastră calificarea, Ar fi păcat să nu credem în şansa noastră. O victorie cu Albania ne duce mai departe. Nu aş putea vorbi de dezamăgire. Au alegrat, dar nu am putut menţine forţa de joc din prima repriză Consider că echipa noastră a avut două reprize diferite: prima a fost una bună, cu multe momente bune în joc. Am marcat şi am avut şi alte ocazii şi mă refer la şutul lui Chipciu şi la bara lui Săpunaru. Una peste alta, am intrat la pauză cu un avantaj pe care an dorit să îl mărim. Am încercat să jucăm cu centrul de greutata sus şi să încercăm să închidem jocul cu golul doi. Am căzut în repriza a doua şi am fost nevoit să fac două schimbări, mă refer la Pintilii, care reclamă o accidentare destul de serioasă", a declarat Iordănescu imediat după meci, la Pro TV.

Au fost însă şi oameni oameni mai realişti decât "Tata Puiu", care au recunoscut că suntem sub planul cu care am plecat de acasă, iar cu Albania nu mai trebuie să jucăm fricos, ci să mergem spre adversar, pentru că doar victoria ne ajută. "Am simţit o durere încă de după jocul cu Franţa şi din păcate n-am putut continua şi a doua repriză a partidei cu Elveţia. Hoban s-a descurcat însă foarte bine în locul meu. Nu acolo a fost problema. Din păcate n-am reuşit să menţinem ritmul până la final şi ei au fost peste noi la capitolul fizic. Suntem însă în cărţi şi depinde doarte de noi. Cu Albania nu mai avem însă ce să mai aşteptăm. Trebuie să jucăm ofensiv, să căutăm victoria, pentru că fără ea mergem acasă. Ăsta e planul. Altul n-avem. Mergem la Lyon pentru cele trei puncte şi mai stăm o săptămână pentru optimi", a declarat mijlocaşul Mihai Pintilii.

"Ne-am făcut treaba. 35 de minute am jucat sus, am pus probleme şi a fost bine. Am căzut puţin fizic după pauză, dar eu zic că e un rezultat bun. Era important să păstrăm şanse pentru ultimul meci şi am reuşit asta. E adevărat că puteam obţine şi victoria, dar lipsa de luciditate pe fondul oboselii s-a văzut. Nimeni nu-şi poate reproşa însă nimic. Nimeni nu s-a menajat. A fost o risipă fantastică de efort. Sperăm să nu se vadă cu Albania, să câştigăm şi să ne calificăm mai departe", a declarat şi Claudiu Keşeru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net