Euro 2016 / Mircea Sandu: "Burleanu îmi zgârie urechile când vorbeşte!"

Ultima actualizare:

    Mircea Sandufoto: mediafax
Mircea Sandufoto: mediafax

preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că eşecul de la Euro 2016 al echipei naţinonale e cauzat de lipsa investiţilor din ultimii 24 de ani, de pe vremea în care fotbalul era condus de Mircea Sandu. Acuzat, Naşu a răspuns dur.

"E obsedat de mine, aşa cum îl obsedează, se vede clar, și majoritatea numelor din Generația de Aur. Mă refer la membrii Generației de Aur care nu au acceptat să devină responsabili cu căratul mingilor deși au fost mari fotbaliști. După calificarea la Euro, lui Burleanu îi plăcea să fie în prim-plan, să țină prima pagină. N-am auzit să fie meritul meu pentru calificare. Acum și-a dat însă seama că eu sunt de vină pentru rezultate?", a spus Mircea Sandu, conform gsp.ro.

Apoi, a continuat: "Mi-am adus aminte că am văzut într-una dintre serile trecute emisiunea lui Rareș Bogdan, pe Realitatea, și el folosea cuvântul "impostori" când vorbea despre șefii fotbalului. Cred că e potrivit cuvântul. În primul rând, să vedem ce e cu plagiatul. Pentru asta, ar trebui să-l întrebați pe Burleanu cum s-a numit lucrarea lui de doctorat. S-ar putea să nici nu-și mai amintească titlul. Când îl aud vorbind, am impresia că zgârie cineva cu creta pe tablă, atât de rău îmi zgârie și vorbele lui urechile!".

"De când am plecat eu de acolo, au schimbat antrenorii de la loturile de tineret și de juniori. Consecința? Au luat numai bătăi, câte 9-10 goluri primite. Viorel Moldovan a luat 8 la U21 de la Germania. După ce am plecat eu au renunțat la Răducioiu, la Gâlcă, antrenori pe care îi adusesem în Federație", a mai spus Naşu.

Burleanu ar trebui să mă lase, să nu mai pronunțe numele meu, din moment ce nu mai sunt în fotbal! Și să termine cu scuza asta că de vină e guvernul precedent! Are 27 de luni de când e în funcție, de ce nu a mutat munții în acești doi ani și ceva?!" a încheiat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net