Euro 2016 România - Franţa / Dragomir: "Meciul cu Franţa e ca şi cum m-aş bate eu cu Doroftei"!

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomirfoto: Click!
Dumitru Dragomirfoto: Click!

Oamenii de fotbal sunt împărţiţi în privinţa şanselor României în meciul de debut la Campionatul European cu Franţa.

Pro:

"Franţa e favorită şi Elveția, cel puțin pe hârtie, este mai valoroasă ca noi. La prima vedere, jocul cu Franța e un meci dezechilibrat în favoarea lor, dar întotdeauna naţia română a fost capabilă de fapte mari cand a plecat nu cu șansa a doua, ci cu a treia sau a patra. Cred într-un egal cu toate că va fi mai greu ca în alte dăţi", a spus Daniel Pancu.

"Sper să facem un joc bun. Diferența de valoare este, dar în fotbal totul e posibil. De ce nu am putea face un rezult bun?", a spus şi Helmuth Duckadam.

"Nu cred că încă echipa României și-a arătat limitele, poate surprinde prin nişte jucători care nu și-au exprimat capacitățile lor. Jocul cu Franța e un meci unde dacă scoți un rezult pozitiv ieși din grupă, dacă nu va fi foarte greu să te mobilizezi. Va fi foarte dificil să ieșim din grupă, e foarte important primul meci", a declarat Gabi Popescu.

Contra:

"Sunt anumite lucruri în viaţă care sunt infime. Din fire, e normal să ne bată. Dar  se întâmplă în anumite lucruri că se fac minuni şi că aşa vrea Dumnezeu. Deci noi ca să batem Franţa numai e împotriva firii, adică Dumnezeu să facă o minune. E posibil să facă... Adică să zică ”Bă, românii ăştia sunt săraci. Lasă, mă, să vă bată pe voi francezii, care sunteţi bogaţi şi vă daţi voi mari şi-i faceţi pe români ţigani. Na, că vă bat ţiganii!” Poate să facă Dumnezeu... dar, altfel, ca valoare, nu. Ei au un jucător care costă de trei ori cât costă echipa noastră. Putem să facem toate punctele, dacă vrea Dumnezeu", a declarat Gigi Becali.

"Vedeți-vă de treaba, nu avem nicio șansă, e ca și cum m-aș bate eu cu Doroftei, chiar dacă e mic îmi dă una de mă răstoarnă", a anunţat Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net