ESPN a făcut câte un afiş pentru fiecare dintre cele 24 de echipe participante la Campionatul European. Ţara noastră e reprezentată de Raţ, cel mai experimentat jucător din lot.


Fanii îşi pot descărca DE AICI posterul cu echipa favorită. Fiecare imagine conţine sloganul "Mai mult decât", iar fiecare ţară are o continuare unică, pentru România fiind ales "Mai mult decât...trei culori".

"Jucăm împotriva echipei gazdă şi vor fi mulţi fani ai adversarilor noştri. Statisticile nu au nicio relevanţă, pentru că la fiecare Campionat European este altceva, altă componenţă, alţi adversari. Noi ne dorim să facem un meci bun şi să nu pierdem. Franţa este o echipă puternică, cu jucători valoroşi, care provin de la cluburi de top din Europa, dar asta nu însemană că ei sunt câştigători dinaintea partidei de vineri. Nu cred că e vorba de teamă, sunt doar emoţii, care sunt necesare pentru că te conectează la miza partidei. Ai nevoie de emoţii ca jucător. Mai sunt două zile de analizat Franţa, avem nevoie să analizăm în profunzime această echipă foarte puternică şi ofensivă. Vom da tot ce avem mai bun", a declarat Raţ.

razvan rat

razvan rat
Răzvan Raţ va fi titular la Euro 2016
foto: espn

Iată programul naţionalei noastre în grupele Euro 2016:

Vineri, ora 22:00 (Paris): Franța - România

Miercuri, ora 19:00 (Paris): România - Elveţia

Duminică, ora 22.00 (Lyon): România - Albania.

 

 
 
Loading...