Euro 2016 / Un turc a spart televizorul pentru că se bloca la ocazii. Iubita lui era de vină!

Ultima actualizare:

    Femeia a vrut să-i joace o farsă suporterului, dar şi-a ales prost momentul şi a mai şi exagerat. Concluzia: mulţi nervi şi pierderi materiale însemnateFoto Click!
Femeia a vrut să-i joace o farsă suporterului, dar şi-a ales prost momentul şi a mai şi exagerat. Concluzia: mulţi nervi şi pierderi materiale însemnateFoto Click!

Turcia a debutat la Euro 2016 într-un meci dramatic, pierdut în faţa Croaţiei cu 1-0, după golul fabulos al lui Luka Modric.

Pe Parc des Princes a fost o atmosferă senzaţională şi foarte încărcată, dar la Istanbul, în faţa televizorului, a fost şi mai agonizant. Ca şi când tensiunea jocului n-ar fi fost suficientă, iubita unui suporter turc înfocat s-a decis să-i mai joace acestuia şi o farsă de prost gust. Respectiva a furat telecomanda şi, din camera vecină, stingea televizorul ori de câte ori Arda Turan şi compania se apropiau periculos de poarta adversă, iar iubitul ei spera că vor egala. Acesta a făcut câteva crize de nervi, s-a răzbunat mai întâi pe tot ce avea la îndemână, dar pentru că femeia a exagerat şi nu s-a oprit la timp, a venit şi rândul plasmei de căteva sute de euro. Acesta a aruncat cu un laptop în televizor, apoi i-a dat câteva picioare şi l-a trântit la pământ. A sărit nervos pe el şi nu s-a lăsat până când n-a făcut zob ledul, la fel ca şi pe laptop, care nici el nu arăta foarte ieftin. Degeaba a venit femeia să-i spună că ea a glumit cu el! Era prea târziu, electrocasnicele fiind deja praf şi pulbere. Nu ştim dacă turcul a altoit-o puţin, dar deşi nu încurajăm violenţa domestică, respectiva ar cam fi meritat ceva urecheală.

Vezi mai jos agonia prin care a trecut turcul la jocul cu Croaţia din cauza iubitei şi încheiată destul de prost pentru electrocasnicele familiei!

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net