Maradona şi Pele, din nou adversari

Ultima actualizare:

    Maradona şi Pele,  la finalul partideiFOTO: AFP
Maradona şi Pele, la finalul partideiFOTO: AFP

Maradona şi Pele s-au luptat toată cariera pentru titlul de cel mai bun fotbalist din lume. Părerile fanilor sunt şi acum împărţite, dar cert e că din postura de tehnicieni sunt egali.

Diego e simbolul argentinienilor, iar Pele e idolul brazilienilor. Ambii au scris istorie în sportul-rege şi au fost mereu rivali, chiar şi acum după ce şi-au încheiat demult carierele nu există eveniment monden fără a se “înţepa” unul pe celălalt. Totuşi, cu o zi înainte de Euro, un mare producător de ceasuri i-a unit într-un amical de gală, desfăşurat chiar la Paris. Au fost antrenori, dar Maradona a şi jucat puţin în partea a doua a meciului, ce a avut reprize de câte 30 de minute.

Cei doi «s-au înţepat» de multe ori în trecut

Ei au avut ca elevii pe unii ca Angelo Peruzzi, David Trezeguet, Marco Materazzi, Ciro Ferrara, Clarence Seedorf, Rio Ferdinad, Dida, Bebeto, Hernan Crespo sau Fernando Hierro. Pentru a nu se supăra nimeni, scorul final a fost 8-8. “Anglia are mulţi jucători noi, dar cred că va fi una din finaliste. Este greu de spus în acest moment cine va câştiga trofeul, dar dacă e să mă gândesc la finală aş spune Spania şi Anglia”, a anunţat Pele.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net