300.000 €, liniştea la Astra

Ultima actualizare:

    Cristi Săpunaru  încasează la Astra  aproape 250.000 € anual
Cristi Săpunaru încasează la Astra aproape 250.000 € anual

Şefii de la Giurgiu au anunţat că vor veni mulţi jucători şi vor păstra doar câţiva, în jurul cărora Edi Iordănescu urma să construiască noua echipă. De plecat, au plecat, dar fotbaliştii nu se înghesuie să vină. Patronul Niculae a decis să-l vândă şi pe căpitanul Săpunaru, contra sumei de 300.000 de euro, în Turcia, la Kayseri. Asta în ciuda opoziţiei staff-ului tehnic şi a problemelor de lot existente.

Astra pare să fie departe de echipa care strălucea în urmă cu doi ani. În această vară s-a despărţit de antrenorul Marius Şumudică, tehnician care a ales să plece în Turcia, la Keyseri. În locul lui a venit Edi Iordănescu, omul care are misiunea dificilă de a reconstrui echipa. Au plecat mulţi jucători de la Giurgiu, însă şefii Astrei nu prea par dispuşi să şi cumpere.

Mai mult decât atât, vor în continuare să vândă jucătorii. Cel mai probabil, zilele astea se vor despărţi şi de căpitanul Cristi Săpunaru, fundaşul în jurul căruia Iordănescu jr. dorea să alcătuiască echipa. Marius Şumudică îl vrea cu orice preţ la Kayseri şi, deşi iniţial transferul picase, joi seara a revenit în actualitate. Turcii au acceptat să plătească 300.000 de euro în schimbul internaţionalului de 33 de ani, care ar urma în week-end să facă vizita medicală şi să se alăture lotului lui Keyserispor.

Pentru fotbalist, salariul oferit de echipa lui Şumudică este cu aproape 300.000 de euro mai mare, acolo urmând să încaseze anual 500.000 de euro. Pentru antrenorul giurgiuvenilor vestea plecării lui Săpunaru a fost o lovitură sub centură. După ce că oricum căuta jucători – duelurile din preliminariile Ligii Europa bătând la uşă – Edi Iordănescu trebuie să-şi facă acum echipa şi fără cel mai important jucător. Şi asta pentru o sumă ridicol de mică, având în vedere că vorbim de un fotbalist cu multe prezenţe la echipa naţională. Surse apropiate conducătorilor Astrei au povestit că atmosfera este extrem de tensionată, existând posibilitatea unui cutremur puternic la nivelul băncii tehnice.

Şumudică a făcut la Keyseri colonie de români

simeon stalpnicul png

Marius Şumudică a condus miercuri primul antrenament în vederea noului sezon la echipa Kayserispor, la care îi are în staff pe Cristian Petre, Valentin Covaciu, George Carmel Bărbulescu şi Gabriel Mărgărit. Pe lângă ei, fostul antrenor al Astrei şi-a adus şi doi jucători cu care a lucrat mult timp în ţară: Fernando Boldrin – achiziţionat de la FCSB (pe care el l-a antrenat la Chiajna şi la Giurgiu), şi portarul Silviu Lung junior (pe care l-a pregătit la Astra).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net