4 minciuni spuse de spanioli lui Cosmin Contra

Ultima actualizare:

    Cosmin ContraFOTO: Sportpictures.eu
Cosmin ContraFOTO: Sportpictures.eu

Cosmin Contra, încă antrenorul lui Dinamo, a dat cărțile pe față într-un interviu oferit Telekom Sport. El a explicat exact cu ce și cum l-au mințit spaniolii care conduc acum clubul ”alb-roșu”. Iată cele mari patru minciuni spune de iberici.

Despre proiect. ”E clar că nu am venit la Dinamo crezând că se va întâmpla aşa ceva, mai ales că proiectul era diferit faţă de ce se întâmplă acum. Din păcate, lucrurile au degenerat rapid, au fost multe promisiuni că se vor rezolva problemele şi nu mă refer doar la salarii. Până în momentul de faţă, ei au minţit. Nu i-am cunoscut, cu excepţia lui Juan Melero în care am avut şi mare încredere. L-am întrebat de trei ori când negociam dacă aceşti oameni sunt de încredere. Mi-a zis de trei ori că da. El a avut încredere în Cortacero. Nu ştiu cine e în spatele lui. Un fond de investiţii din câte am înţeles eu. S-au promis mulţi bani, 10 milioane în primul an, bază de antrenamente de 2 milioane de euro, îmbunătăţirea infrastructurii la Săftica, plăţile la zi... Toate astea s-au promis”.

Despre baza de antrenament. ”Când am venit, era un proiect care, pe hârtie, m-a atras. Mi s-a spus că facem o academie ca la Villarreal. Am zis, Doamne e ceva care va fi benefic pentru fotbalul românesc, pentru Dinamo în viitor”.

Dinamo se împrumută pentru a face deplasări la meciuri

Despre salarii. ”Antrenorii de la club sunt neplătiți de cinci luni. S-a promis că o să vină banii la toți angajații de opt ori.  Tu prelungeşti, promiţi, tu faci. Dar trebuie să ai ceva în spate ca să te ţii de promisiuni. Mai bine, spune-mi de la început, avem, nu avem, facem, dregem. Nu e problema că nu s-a plătit, e problema că de opt ori... Se sună jucătorii, se sună căpitanii. Au un chat al lor, vorbesc între ei. Luni intră banii... Nu, păi stai că intră joi. Jucătorilor le transmit de o lună şi jumătate că suntem profesionişti şi trebuie să ne facem treaba. Vin şi se antrenează bine, două ore stau cu mine. După aceea merg acasă, la soţie. Au spus că banii vor ajunge marţi. Astăzi e marţi, banii n-au ajuns în cont. Trebuiau să intre banii, 400.000 de euro. N-au intrat. Chiar şi dacă ar intra, foarte multe dintre probleme nu rezolvă. O parte din salarii, o parte din furnizori, echipa trebuie să trăiască”.

Despre buget. ”Eu nu știam ce contracte au acești jucători. Dinamo trebuia să aibă un buget în spate ca să poată plăti aceste slarii. Sunt foarte mari pentru România. Trebuie să te bazezi măcar la început pe niște milioane de euro pentru ca toate lucrurile să meargă în direcția corectă. S-au împrumutat ca să facă deplasări. În momentul de faţă, se împrumută de bani pentru a supravieţui zi de zi la ce însemnă mersul unei echipe de talia lui Dinamo”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net