5 secrete ale «bizonului» Gnohere

Ultima actualizare:

    Dinamovistul Gnohere este o adevărată forţă a naturiiFoto: Mediafax
Dinamovistul Gnohere este o adevărată forţă a naturiiFoto: Mediafax

Mircea Rednic a fost criticat când a ales s-o întărească pe Dinamo cu africani de care n-a auzit nimeni. Cu Harlem Gnohere i-a ieşit însă la fix, atacantul marcând cinci goluri în campionat şi trei în Cupă. Ultimele două chiar luni, în victoria cu Concordia Chiajna, scor 3-1. Iată ce trebuie să ştiţi despre „Bizon”!

1. A învăţat fotbal de la Gomis. Gnohere şi-a început cariera de profesionist la Troyes, unde a fost coleg cu doi mari jucători. Primul care şi-a lăsat amprenta asupra lui a fost Batefembi Gomis, vârful lui Swansea, iar celălalt Blaize Matuidi, internaţional francez şi mijlocaş al campioanei PSG.

2. Îşi arată muşchii după fiecare gol. Atacantul a fost ironizat că este gras, iar acum, după marcarea fiecărui gol, îşi arată abdomenul pentru a arăta că nu mai e gras. A făcut-o şi la Chiajna.

3. A slăbit 11 kilograme. Gnohere avea 96 de kilograme în momentul venirii la Dinamo şi toată lumea râdea de el. „Câinii” l-au pus la slăbit, iar ivorianul cu cetăţenie franceză a scăzut la 85 de kilograme.

4. Mai are un frate fundaş. Harlem n-a fost singurul copil al familiei de ivorieni, Gnohere. Atacantul lui Dinamo mai are un frate cu nouă ani mai mare şi care joacă de asemenea fotbal. Arthur Gnohere e fundaş central şi a trecut pe la QPR, Caen şi Burnley, iar acum e legitimat la elveţienii de la Monthey.

5. Rednic l-a văzut în Belgia. Gnohere a ajuns la Dinamo după ce l-a impresionat pe actualul său antrenor în campionatul Belgiei. „Puriul” l-a văzut jucând la Westerlo şi Mouscron, în timp ce el le antrena pe Standard Liege şi Gent.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net