Accidentare groaznică! I-a rupt piciorul în două! - FOTO

Ultima actualizare:

    Salomon Rondon a parasit terenul in lacrimiFOTO: Guliver/ GettyImage
Salomon Rondon a parasit terenul in lacrimiFOTO: Guliver/ GettyImage

Momente de groază petrecute la un meci din prima ligă engleză, Everton - West Bromwich Albion, scor 1-1.

Momente de groază sâmbătă, pe „Goodison Park”, arena lui Everton! Jucătorul gazdelor, James McCarthy, a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu după ce un adversar de la West Bromwich i-a şutat direct în picior.

Era minutul 79 al meciului dintre Everton şi West Bromwich (scor 1-1), din prima ligă engleză de fotbal când un şut puternic al atacantului oaspeţilor, Salomon Rondon, s-a încheiat nu cu zborul mingei spre poarta gazdelor, ci cu o trosnitură îngrozitoare! Interpus, în încercarea de a mişca mingea, pe traiectoria stângului necruţător al atacantului venezuelean, piciorul drept al adversarului direct, irlandezul James McCarthy, s-a rupt efectiv în două, iar tot stadionul a înmărmurit! Zvârcolindu-se de durere pe gazon, intenaţionalul de 27 de ani a fost dus, după 10  minute în care i s-au administrat sedative, i s-a pus masca de oxigen pe faţă şi i-a fost imobilizat piciorul, direct la spital, unde a fost operat. „Are o fractură de tibie şi perone, o accidentare foarte urâtă. A plătit un preţ foarte greu pentru curajul său. E o mare pierdere pentru noi în acest sezon”, a declarat, vizibil afectat, managerul lui Everton, Sam Allardyce.


    Accidentarea teribila a lui McCarthy, surprinsa de fotoreporteriFOTO: Guliver/ GettyImage
Accidentarea teribila a lui McCarthy, surprinsa de fotoreporteriFOTO: Guliver/ GettyImage

Foarte afectat de incident a fost şi atacantul venezuelean Salomon Rondon. Devenit agresor fără voie, el a izbucnit în lacrimi imediat ce a realizat ce s-a petrecut. Conform presei engleze, el a mers şi la spital să-l viziteze pe irlandezul care va reveni la antrenamente, dacă totul va merge bine, abia peste opt luni.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net