Accidentare groaznică pentru Torres: "M-am speriat, dar sper să revin cât mai repede pe teren"

Ultima actualizare:

    Fernando Torres
Fernando Torres

Atacantul celor de la Atletico Madrid, Fernando Torres, a suferit un traumatism cerebral în partida cu Deportivo La Coruna, chiar sub privirile lui Florin Andone. Din fericire, accidentarea nu a fost atât de gravă cum a părut iniţial şi jucătorul va putea reveni pe teren în scurt timp.

În minutul 86, Torres s-a accidentat la un duel cu un jucător de la Deportivo, iar medicii celor două echipe i-au acordat ajutorul. El a fost scos de pe teren pe targă, fiind transportat la spital. Toţi fanii l-au aplaudat, iar Florin Andone a încercat să-i consoleze pe jucătorii în lacrimi de la Atletico.

Andone a marcat în minutul 13, iar pentru Atletico a punctat Griezmann '68.

"Mi-a fost foarte frică, nu ştiam ce se întâmplă. Este prima oară când văd aşa ceva la un meci. Sper să fie bine cât mai repede", a spus Andone după meci.

"Vă mulţumesc pentru grija faţă de mine şi pentru mesajele de susţinere. M-am speriat, dar sper să revin cât mai repede pe teren", a spus Torres noaptea târziu pe o reţea de socializare.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net