Component al echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) s-a accidentat la un antrenament desfășurat luni. Potrivit clubului din Lombardia, atacantul a suferit o leziune la mușchiul solear al piciorului drept.


După ce a petrecut aproape două luni în Suedia, țara sa natală, Ibrahimovic a revenit în Italia, în 12 mai, fiind convocat de echipa AC Milan pentru reluarea campionatului din Serie A. Potrivit regulilor sanitare impuse de pandemia de Covid-19, el a stat 14 zile în izolare.
la revenirea pe teren, Ibrahimovic s-a accidentat, fiind supus unor teste, astăzi, pentru a se stabili gravitatea accidentării. Într-un comunicat postat în urmă cu scurt timp, AC Milan a precizat că suedezul a suferit o leziune la mușchiul solear al piciorului drept. Și că tendonul lui Ahile este neafectat. De asemenea, s-a anunțat că atacantul va fi supus unui nou control medical peste zece zile.
În iarnă, Zlatan Ibrahimovici a revenit în Serie A, la AC Milan, formație pentru care a mai evoluat între 2010 și 2012. Atunci, el a disputat 82 de meciuri pentru această grupare, marcând 56 de goluri. Suedezul are contract cu AC Milan până la finalul acestui campionat, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. El a disputat 10 meciuri, marcând 4 goluri. 

 
 
Loading...